Οδηγός του ΟΑΣΘ έκανε άλλο δρομολόγιο από αυτό που υπήρχε στο πρόγραμμα

Οδηγός του ΟΑΣΘ έκανε άλλο δρομολόγιο από αυτό που υπήρχε στο πρόγραμμα.

Το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά με τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ επιβεβαιώνει με καταγγελία της μια αναγνώστρια της ThessNews, κάτοικος Λαγυνών  που αναφέρει περιστατικό με δρομολόγιο της γραμμής 83Β το οποίο δεν ήρθε… ποτέ, καθώς ο οδηγός από λάθος του εκτέλεσε το απλό δρομολόγιο 83, μην εξυπηρετώντας τον οικισμό των Λαγυνών.

Όπως εξηγεί στην καταγγελία της η αναγνώστρια χθες το βράδυ στις 21.30, «ως είθισται έπρεπε να εκκινήσει από το σταθμαρχείο του Λαγκαδά το προγραμματισμένο δρομολόγιο του 83Β με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη αφού διέλθει από τα Λαγυνά».

Σύμφωνα με την ίδια όμως, «δυστυχώς ξεκίνησε το όχημα 507 ως 83 σκέτο, άνευ λόγου και αιτίας και ο οδηγός αρνούνταν να συνεργαστεί, να παραδεχτεί το λάθος του ή να επικοινωνήσει απλά με τον σταθμάρχη, όπως του ζητήσαμε, για να βρούμε λύση στο θέμα μας. Δεν είχε μονάδες στο κινητό για να καλέσει τον σταθμάρχη, μας ανέφερε χαρακτηριστικά και ενώ του ζητήσαμε να χρησιμοποιήσει τον ασύρματο για επικοινωνία, επικαλέστηκε πως το αίτημά μας δεν ήταν αρκετά σημαντικό. Είπε επίσης πως στο πρόγραμμά του δεν έγραφε πως έπρεπε να εκτελέσει 83Β, ένα λάθος που εικάζω πως πηγάζει είτε από το σταθμαρχείο του Λαγκαδά, είτε από δυσκολία στην όραση (αφού το επίσημο πρόγραμμα γράφει 83Β εδώ και χρόνια )».

Η αναγνώστρια αναφέρει πως «έκανα γύρω στα 15τηλέφωνα στον σταθμάρχη και δεν μου απάντησε ποτέ, ως συνήθως», ενώ προσθέτει πως ο επόπτης του οργανισμού, επικοινώνησε με τον σταθμάρχη πάραυτα, και παραδέχτηκαν το λάθος όταν ήταν πλέον πολύ αργά και δεν μπορούσε να διορθωθεί.

«Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκαζόμαστε να πάρουμε τηλέφωνα στον τερματικό σταθμό του Λαγκαδά για να “θυμίσουμε” ή να “ρωτήσουμε” τα αυτονόητα! Είναι δυνατόν να τους θυμίζω συνεχώς ότι πρέπει να εκτελεστεί 83Β κι όχι 83 σκέτο τις προκαθορισμένες ώρες; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δυστυχώς γίνεται πάνω από δέκα φορές τον μήνα η ίδια ιστορία. Είναι δυνατόν να ξέρω καλύτερα τα δρομολόγια από τους οδηγούς και τους υπεύθυνους τους;», διερωτάται η καταγγέλλουσα.

Αξίζει να σημειωθεί πρόσφατα έχουν γίνει τροποποιήσεις στα δρομολόγια που εξυπηρετούν τον Λαγκαδά, τα Λαγυνά και την ευρύτερη περιοχή, με κατοίκους και δημοτική αρχή να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.