Οδηγός του ΟΑΣΘ δεν άνοιξε τις πόρτες σε γυναίκα και την άφησε μέσα στην βρόχη

Μια γυναίκα καταγγέλει στο Seleo, την συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΘ.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Οκτωβρίου, στην οδό Αγίου Δημητρίου, όταν οδηγός λεωφορείου της γραμμής 23 δεν άνοιγε τις μπροστινές πόρτες του λεωφορείου και έκανε νόημα να πάει η γυναίκα πίσω.

Όπως μας λέει η αναγνώστρια, κρατούσε σακούλες και την βόλευε καλύτερα να μπει από τις μπροστινές πόρτες. Ο οδηγός επέμενε και όταν είδε ότι η γυναίκα δεν πήγαινε πίσω, πάτησε γκάζι και έφυγε, αφήνοντας την στην βροχή!

Διαβάστε την καταγγελία όπως την έστειλε στο Seleo:

«Την Τετάρτη 25/10 κοντα στις 18:10 ..περίμενα στη στάση «Αχίλλειο» στην Αγίου Δημητρίου, το 23 με κατεύθυνση από κέντρο προς Άνω Πόλη..Έβρεχε αρκετά και είχα και σακούλες με ψώνια..το λεωφορείο σταμάτησε κ ο οδηγός άνοιξε μόνο τις πίσω πόρτες…του έκανα νόημα να μου ανοίξει από μπροστά (διότι υπήρχε χώρος για να ακουμπήσω κ τις σακούλες μου) εκείνος εκνευρίστηκε κ μου έγνεψε να μπω από πίσω..επέμεινα στο αίτημα μου ..και δίχως να περιμένει έκλεισε τις πόρτες κ έβαλε μπρος με μένος κ έφυγε αφήνοντας με μέσα στη βροχή….συγκράτησα κ τον αριθμό πινακίδας…».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.