Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 23/03

[ad_1]

Καλημέρα! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά

Οι υποθέσεις σου, αγαπητέ Κριέ, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αλλά η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, θα σε επηρεάσει και οι ανασφάλειες θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν, οδηγώντας σε λανθασμένες επιλογές. Ψυχικά αισθάνεσαι ανικανοποίητος, αλλά αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά. Φρόντισε να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου και να προχωρήσεις με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις.Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κλείσεις συμφωνίες.
Ταύρος

Γενικά

Το προηγούμενο διάστημα κουράστηκες πολύ με το πλήθος των υποχρεώσεων. Οι δυσκολίες όμως υποχωρούν σιγά- σιγά σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Φρόντισε να είσαι συνεπής και μην αφήσεις εκκρεμότητες να σου χαλάσουν την ισορροπία. Η τακτοποίηση των υποθέσεών σου θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά. Σήμερα προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδά σου. Θα δεχτείς και κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.
Δίδυμοι
Γενικά
Η δυνατότητά σου, αγαπητέ Δίδυμε, να προσαρμόζεσαι εύκολα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εξαντλείται τώρα, που απρόσμενες και περίεργες καταστάσεις κάνουν την εμφάνισή τους. Τα διλήμματα που θα προκύψουν θα είναι σημαντικά και θα χρειαστούν σοβαρή σκέψη και σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στον αισθηματικό τομέα. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις προσοχή στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.
Καρκίνος
Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Ζυγό ευνοεί αρκετά το ζώδιό σου. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισες τον τελευταίο καιρό σταδιακά υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τη ζωή σου και θα βάλουν πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον σου. Τώρα τα όνειρά σου βρίσκουν έδαφος για να πραγματοποιηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε τώρα, που ο Ερμής είναι στον Κριό και σε ευνοεί, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπονται προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.
Λέων
Γενικά
Η εύνοια των άστρων είναι μεγάλη το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, γεγονός που πρέπει να αντιληφθείς εγκαίρως ούτως ώστε να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η ζωή σου αρχίζει να μπαίνει σε καλύτερο δρόμο τώρα και πολύ πιθανόν να εισπράξεις ανταμοιβές πολύ γρηγορότερα από όσο περίμενες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό θα σου δώσει τόσο έντονο ερωτισμό, που κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
Παρθένος
Γενικά
Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και η ανασφάλεια σε εγκαταλείπει σιγά σιγά. Η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της και η έμπνευσή σου επίσης. Το διάστημα είναι κατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά σχέδια. Η καλή οργάνωση θα βοηθήσει πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.
Ζυγός
Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου φέρνει μια υπεραισιοδοξία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Συγκεντρώσου λίγο και δες την πραγματικότητα στην αληθινή της διάσταση, χωρίς υπερβολές. Ο ρεαλισμός είναι απαραίτητος για τη διαμόρφωση της ζωής σου. Μην αφήνεις την απερισκεψία να τη θέτει σε κίνδυνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά, ώστε μέσα από την κοινωνικότητά σου να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να κινηθείς πιο γρήγορα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.
Σκορπιός
Γενικά
Η κακή σου διάθεση επηρεάζει την κρίση σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και τείνεις να μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και να τους δίνεις παράλογη αξία. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους και προσπάθησε να βελτιώσεις τη διάθεσή σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τοξότης
Γενικά
Λάθη του παρελθόντος έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αγαπητέ Τοξότη, και απαιτούν λύσεις. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολές και θα πρέπει άμεσα να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να αλλάξεις κάποια βασικά στοιχεία, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις εκεί που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και περιορίσεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σού δίνει πολύ καλές επιρροές ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.
Αιγόκερως
Γενικά
Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Αιγόκερε, τελευταία σε όλους τους τομείς. Η κούραση που βιώνεις είναι πλέον αφόρητη. Οργάνωσε καλύτερα τη ζωή σου, ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλη μία μέρα που οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες σε αποσπούν, με αποτέλεσμα να αγχώνεις το ταίρι σου. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Υδροχόος
Γενικά
Η απερισκεψία κάποιου ατόμου μέσα στην οικογένεια, αγαπητέ Υδροχόε, έθεσε σε κίνδυνο τα κεκτημένα όλων σας και τώρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγετε τον κίνδυνο. Η ανάληψη ευθυνών είναι ένα σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να λυθεί εγκαίρως και κατόπιν να φροντίσετε όλοι μαζί για την εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει και σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά, κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
Ιχθείς
Γενικά
Οι πλανήτες χαρίζουν δώρα στο ζώδιό σου, καθώς και την ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τόπο. Προτάσεις που θα δεχτείς μπορούν με μια σωστή διαχείριση τους να φέρουν τη ζωή σου σε πολύ καλό επίπεδο, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Οι πολύτιμες συμβουλές ενός αγαπημένου σου προσώπου θα βοηθήσουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις τα θέματα σε μια σειρά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου ανεβάζει τη διάθεσή σου και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στα επαγγελματικά σου και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα οδηγηθείς σε αποφάσεις προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: Oroskopos.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.