Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 24/03

[ad_1]

Καλημέρα! Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Κριέ, με ένα πλήθος υποχρεώσεων και ζητημάτων που απαιτούν διευθέτηση. Οι απόψεις των άλλων είναι εντελώς διαφορετικές απ’ τις δικές σου και δυσκολεύεσαι να βρεις σημείο συνεννόησης. Δείξε ψυχραιμία και επιστράτευσε τη διπλωματία σου για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, πολλά ζητήματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα που ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Γενικά
Σύντομα ταξίδια και συνεχείς μετακινήσεις συνθέτουν το σκηνικό για το ζώδιό σου, στο εγγύς μέλλον. Η ενεργητικότητά σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και η διάθεσή σου επίσης. Επωφελήσου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα, κάποιες συζητήσεις πιθανόν να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και απομάκρυνση από αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.εις.

Δίδυμοι

Γενικά

Η περίοδος που έρχεται είναι πολύ θετική για το ζώδιό σου, γεμάτη ευκαιρίες για εξέλιξη. Τώρα μπορείς να εδραιώσεις καταστάσεις και να βάλεις τις απαραίτητες βάσεις για το μέλλον. Μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ικανές να αλλάξουν θετικά τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια θέματα στον αισθηματικό τομέα σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις ευθύνες πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Θα πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες που θα κάνεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα χρειαστεί καλός προγραμματισμός.

Καρκίνος

Γενικά
Η τύχη είναι με το μέρος του ζωδίου σου και ευνοεί κάθε μορφή δράσης. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Μια ευκαιρία για ένα ταξίδι θα οδηγήσει σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα φτιάξουν πολύ ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία της καριέρας σου αλλά να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Γενικά

Η ερχόμενη περίοδος θα είναι εξαιρετικά σημαντική για το ζώδιό σου. Η αντιμετώπιση μιας επιθετικής πρόθεσης δεν θα πρέπει να ανακόψει την προσπάθειά σου να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον σου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν μέσα από τη συναναστροφή σου με άτομα κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να συγκεντρωθείς, αγαπητέ Παρθένε, και να παραμερίσεις αρκετά επιμέρους ζητήματα, εστιάζοντας σε θέματα που προσπαθείς να ολοκληρώσεις εδώ και καιρό. Η εξασφάλιση των κεκτημένων σου είναι απαραίτητη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Προσπάθησε να μην αφήνεις να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά
Αυτή την περίοδο, οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να στραφούν στην οικογένεια. Οι αντιθέσεις θα πρέπει να περιοριστούν, ούτως ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Θα χρειαστεί προσοχή και συνέπεια για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να προσέχεις σε συνεργασίες που θα προκύψουν, ούτως ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου που τον τελευταίο καιρό θα είναι αρκετά.

Σκορπιός

Γενικά
Θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που αντιδράς σε διάφορα προβλήματα, γιατί η υπερβολική σου παρόρμηση μπορεί να σε ζημιώσει. Το παρασκήνιο είναι έντονο για το ζώδιό σου και χρειάζεται προσοχή και αποχή από συζητήσεις, για να αποφύγεις τον κίνδυνο. Μην δίνεις αφορμές για κακεντρεχή σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο όμως τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.

Τοξότης

Γενικά
Οι προσπάθειες που θα χρειαστεί να καταβάλεις, αγαπητέ Τοξότη, είναι μεγάλες και επίπονες. Σκέψου με σοβαρότητα αν ο δρόμος που έχεις επιλέξει σε ικανοποιεί και προχώρα σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν ισορροπία. Απόφυγε με ψυχραιμία όσους κινούνται εις βάρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Η εποχή είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την προώθηση συμφωνιών, το κλείσιμο ζητημάτων και τη διευθέτηση προβλημάτων του παρελθόντος. Οι πλανήτες σού χαρίζουν ευκαιρίες για εξέλιξη και σύντομα τα πρώτα αποτελέσματα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ‘ανοίγματα’ και να αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά
Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται για το ζώδιό σου, η ζωή σου μπαίνει σε καλύτερο δρόμο και σύντομα θα επέλθει ισορροπία και καλύτερη ψυχολογία, ενώ θα λυθούν και κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Τα οικογενειακά προβλήματα σιγά σιγά ξεπερνιούνται και το μέλλον σου αποκτά καλύτερες προδιαγραφές για την εξέλιξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και απόφυγε αυτή την περίοδο καινούργια ‘ανοίγματα’.

Ιχθείς

Γενικά
Η τάση σου, αγαπητέ Ιχθύ, να βάζεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων, αποδυναμώνει τον χαρακτήρα σου. Οι δικές σου ανάγκες απαιτούν άμεση κάλυψη και θα πρέπει να φροντίσεις για τις ισορροπίες που οι άλλοι υπονομεύουν με τις διαρκείς απαιτήσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια προβλήματα προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε να προσέχεις τα λόγια σου, για να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

Πηγή:oroskopos.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.