«Οι εραστές» από την Κινηματογραφική λέσχη εργαζομένων της ΕΡΤ3

[ad_1]

Η Κινηματογραφική Λέσχη των εργαζομένων της ΕΡΤ3 και το ΚΕMΕΣ συνεχίζουν το αφιέρωμά τους “Μας κοιτούν από ψηλά” και προβάλλουν προς τιμή της ηθοποιού Ζαν Μορό τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στην αίθουσα ΒΑΚΟΥΡΑ 1 (Ιωάννου Μιχαήλ 8, τηλ. 2310233665) το αισθηματικό δράμα του Λουί Μαλ «Οι εραστές» (Γαλλία, 1958) με τους Ζαν Μορό, Ζαν-Μαρκ Μπορί, Αλέν Κινί.

Υπόθεση:

Mια καλοζωισμένη αστή τελματώνει στη συζυγική απάθεια και αναζητά παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Παριζιάνου μπον βιβέρ. Στη συνέχεια, η γυναίκα θα γνωρίσει έναν τρίτο άνδρα, έναν εσωστρεφή φοιτητή αρχαιολογίας.

Την ταινία θα προλογίσει ο Αλέξης Ν. Δερμεντζόγλου, ενώ στους θεατές θα διανεμηθεί έντυπη ανάλυση του Κωνσταντίνου Σαμαρά από το Cine.gr. Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει μακρά συζήτηση με το κοινό.

Το προς συζήτηση θέμα στο μάθημα για τον κινηματογράφο θα είναι: Η εισβολή στην οικογένεια και η ηθική ανατίναξή της.

 

 

The post «Οι εραστές» από την Κινηματογραφική λέσχη εργαζομένων της ΕΡΤ3 appeared first on dailythess | Ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.