Οι Κινέζοι εκτός από τα smartphones λατρεύουν τώρα και τα wearables!

[ad_1]

H Κίνα αποτελεί μία αρκετά ιδιαίτερη αγορά στον κόσμο, καθώς είναι όπως και να το κάνουμε μία “κατηγορία” από μόνη της. Οι Κινέζοι καταναλωτές λατρεύουν τα πάντα που έχουν να κάνουν με τη νέα τεχνολογία, καθώς εκτός από smarthphones είναι αρκετά θερμοί απέναντι σε οποιαδήποτε συσκευή εντάσσεται στην κατηγορία των wearables.

wearables-1

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η IDC, η ομάδα αναλυτών που ασχολείται σε παγκόσμιο επίπεδο με την πορεία των mobile συσκευών, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα τριών μηνών (Απρίλιος έως Ιούνιος φέτος) πωλήθηκαν κοντά στα 9.54 εκατομμύρια wearables αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Τα δεδομένα που συγκέντρωσε η IDC φανερώνουν μία αύξηση της τάξεως του 13.2% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για 101.9 εκατομμύρια πωλήσεις συνολικά παγκοσμίως. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, εάν η Κίνα εξακολουθήσει την ανοδική της πορεία, τότε μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει ένα ποσοστό κοντά στο 25 με 30% σε παγκόσμιο επίπεδο! Η έρευνα της IDC κατηγοριοποιεί τα wearables σε smartwatches και σε όλα τα υπόλοιπα wearables που κυκλοφορούν (fitness trackers, bands κ.ά) και σε επίπεδο εταιρειών η Xiaomi ήταν αυτή που κυριάρχησε στην κινεζική αγορά με τις πωλήσεις των Mi Band να φτάνουν τις 2.8 εκατομμύρια συσκευές. Με το Apple Watch Series 2 να κυκλοφορεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και με πλήθος άλλων συσκευών που ετοιμάζουν οι υπόλοιπες εταιρείες, σίγουρα η Κίνα θα αναδειχθεί ως η πιο δυνατή αγορά στον τομέα wearables.

The post Οι Κινέζοι εκτός από τα smartphones λατρεύουν τώρα και τα wearables! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.