Οι λόγοι που δεν θα συμμετέχει για πρώτη φορά το 1ο Δημοτικό στην καρναβαλική παρέλαση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνει ο Σύλλογός μας το Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 6 μ.μ. στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου «Bon Chateau».
Η τιμή πρόσκλησης είναι 7 Ευρώ το άτομο.
Προσκλήσεις προπωλούνται από τα μέλη του Δ.Σ. στο σχολείο.
Να είστε όλοι εκεί !
————————————————————–
​Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας δεν θα λάβουμε οργανωμένα μέρος στη φετινή Αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Ωραιοκάστρου, που θα γίνει την Κυριακή 6.3.2016, κατ’αρχάς γιατί η συμμετοχή μας προϋπέθετε την επιλογή «θέματος» και άρα την επιβάρυνση των γονιών με αγορά συγκεκριμένης στολής, κάτι που θεωρούμε ότι δεν έπρεπε να γίνει με δεδομένη τη γενικότερη οικονομική συγκυρία και κατά δεύτερον με σκοπό η απουσία μας από την παρέλαση να εκληφθεί από το Δήμο Ωραιοκάστρου ως διαμαρτυρία α) για την αδικαιολόγητη στασιμότητα στις εργασίες συντήρησης του σχολείου μας, που ξεκίνησαν και σταμάτησαν το φθινόπωρο του 2015 (για το ζήτημα αυτό έχει σταλεί στο Δήμο επιστολή – διαμαρτυρία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας) και β) για την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζεται όχι μόνο από την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη, αλλά από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, εδώ και χρόνια, το ζήτημα του αναξιοποίητου κτιρίου στην αυλή του σχολείου μας.
​Στο θέμα αυτό συνεχίζει να επικρατεί αβεβαιότητα, παρά το γεγονός ότι η σημερινή πλειοψηφία του Δήμου υποσχέθηκε την άμεση αξιοποίηση του κτιρίου, δηλώνοντας την αντίθεσή της με τη στάση της δημοτικής αρχής στο παρελθόν, δίχως όμως τελικά ως σήμερα να επιβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη με την οποία αντιμετωπίσαμε τις σχετικές δηλώσεις.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Η Πρόεδρος Ελένη Βαβουλιώτη Η Γραμματέας Ελπίδα Φωτιάδου

1 δημοτικό

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. θα
    προτιμουσα εναν απο τους βασικους λογους να ηταν ο εξης
    δεν συνναδει το χριστιανικο πνευμα με την σαρακοστη.Αποκρια συμμενη αποχη απο το κρεας και οχι διονυσιακα εκτροπα.ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.