Οι “στάσεις του χάρου” στο Ωραιόκαστρο

Τα κουβούκλια των στάσεων του ΟΑΣΘ στους δρόμους του Ωραιοκάστρου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν άνετα ως “στάσεις του χάρου”.
Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί για την επικινδυνότητα που έχουν οι στάσεις του Ωραιοκάστρου που βρίσκονται πάνω σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας σύριζα με το οδόστρωμα.
Στο χθεσινό τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης,δείτε σχετικά εδώ, το oraiokastro24.gr έχει κάνει αφιέρωμα για τη συγκεκριμένη στάση και την επικινδυνότητα που είχε,δείτε σχετικά εδώ.
Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα εχθές ήταν πραγματικά δώρο Θεού.
Καθένας μας θα μπορούσε να φανταστεί από τις φωτογραφίες του τροχαίου το τέλος των επιβατών που θα περίμεναν στην στάση….
IMG_8606
Κι αν δεν μπορούμε να φανταστούμε μπορούμε να θυμηθούμε το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στον ίδιο δρόμο λίγο παρακάτω έξω από το σουπερμάρκετ Βερόπουλος τον Αύγουστο του 2013,σε μια ακόμη “στάση του χάρου”,δείτε σχετικά εδώ.
Όσο πρέπει να προσέχουμε με την ταχύτητα άλλο τόσο θα πρέπει να παρέχουν και μία ασφάλεια οι στάσεις του ΟΑΣΘ για τους επιβάτες του.
Τα αίτια του χθεσινού τροχαίου δεν έχουν διερευνηθεί ακόμη,οτιδήποτε ακούγεται είναι καθαρά σενάρια του κόσμου.
Ο οδηγός βρίσκεται εκτος κινδύνου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.