Ολική επαναφορά επιχειρείτε στην Ιωνία. Κερδίζουν οι πολίτες, απομονώνονται οι φαντασιόπληκτοι

Ολική επαναφορά επιχειρείτε στην Ιωνία. Κερδίζουν οι πολίτες, απομονώνονται οι φαντασιόπληκτοι

Αλλαγή τοπίου στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, με την διοίκηση και τους πολίτες, να επιδιώκουν την επιστροφή του τόπου, στην αρμονία και την κανονικότητα. Συνεχείς παρεμβάσεις από τον δήμαρχο, για την επαναφορά της περιοχής και πάλι σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως και ισχυρές πιέσεις από κατοίκους της περιοχής, για μέτρα κατά της εγκληματικότητας.

Το τελευταίο διάστημα, ακραίοι κύκλοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν τις προσπάθειες του δήμου και της επιτροπής κατοίκων Ιωνίας, που μόνο στόχο είχαν, την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών στην πράξη και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Αρχές, επιτροπή κατοίκων, κάτοικοι, ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανατρέπουν δυναμικά το κλίμα τις περιοχής. Ένα νέο δρομολόγιο του ΟΑΣΘ για όλους τους πολίτες θα εξυπηρετεί πλέον το κέντρο φιλοξενίας, αποσυμφορίζοντας την τοπική γραμμή 54. Οι μετανάστες διέσχιζαν 1000 μέτρα για την κοντινότερη στάση και οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν λόγω πληρότητας. Ομάδα της ΟΠΚΕ, από σήμερα πιάνει δουλειά, θωρακίζοντας την Ιωνία με συνεχείς περιπολίες.

Ελέγχουν και επεμβαίνουν άμεσα, σε κάθε περίεργη κίνηση όλο το 24ωρο. Οι φαντασιώσεις κάποιων, για ειδικό δρομολόγιο στον ΟΑΣΘ, ήταν απλά γελοίες. Οι κάτοικοι και οι αρχές, είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και πράττουν τα ανάλογα.

Αντώνης Μάνος Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης Λογιστής

Ο δήμαρχος Δέλτα Γ.Ιωαννίδης  υποδέχτηκε τους 30 αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.