Ολοκληρώθηκε η ανάθεση αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη στα ΚΤΕΛ

Ολοκληρώθηκε η ανάθεση αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη στα ΚΤΕΛ

Με απόφαση της 5/5/2020, του διευθύνοντος συμβούλου του Ο.Σ.Ε.Θ. Γιάννη Τόσκα, ολοκληρώθηκε η ανάθεση 25 γραμμών του ΟΑΣΘ στην ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. και μέσω αυτής στις ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ, ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και ΚΤΕΛ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε.

Η απόφαση που έριξε την αυλαία στην ανάθεση έργου, που αποδείχθηκε σωτήρια για το επιβατικό κοινό της περιαστικής ζώνης της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, αφορά τη γραμμή :

9 Ν.Σ.Σ. – ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

η οποία θα εκτελείται με λεωφορεία της ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΙΛΚΙΣ Α.Ε.

Έτσι,  η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με τα τρία όμορα ΚΤΕΛ και τις οδηγίες του Ο.Σ.Ε.Θ. ολοκλήρωσε μέσα σε 49 ημέρες (19/3/20 – 7/5/20) ένα τεράστιο συγκοινωνιακό έργο, που προσφέρει 100 ποιοτικά νέα λεωφορεία (πλέον 21 εφεδρικών) στο σύστημα συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, 300 και πλέον νέες θέσεις εργασίας και την ευκαιρία στον ΟΑΣΘ να προχωρήσει σε κατάλληλη αξιοποίηση του στόλου του, που “απελευθερώθηκε” από τις περιαστικές περιοχές, ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες στρατηγικές κινήσεις του ΟΑΣΘ, που πλέον μπήκε σε τροχιά επίλυσης των προβλημάτων, που παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Δικαιώθηκαν απόλυτα όσοι πάλεψαν για την ανάθεση στην ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. κόντρα σε συνδικαλιστικές και πολιτικές ευκαιριακές αρνήσεις και ενστάσεις χωρίς νόημα, καθώς το επιβατικό κοινό βλέπει στην πράξη, τον ορισμό της “ποιοτικής συγκοινωνίας”, που είναι το “μότο” του ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Το εγχείρημα αποδείχθηκε εξαιρετικά πετυχημένο, με τεράστιο μάλιστα οικονομικό όφελος για το ελληνικό δημόσιο και τους φορολογούμενους.

Η πορεία των αναθέσεων σε πίνακα:

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.