Ολοκληρώθηκε η πορεία της Θεσσαλονίκης,βίντεο

Το συλλαλητήριο έγινε στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Στη συγκέντρωση, που έγινε μετά τις 3 το απόγευμα μπροστά από την Καμάρα, συμμετείχαν πολιτικά κόμματα της αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία, κ.α. και στη συνέχεια οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, συγκρότησαν πορεία, μέσω της οδού Εγνατία και με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.
Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους, ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε κομβικά σημεία και παρακολουθούν από απόσταση την εξέλιξη του συλλαλητηρίου.
Μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, κουκουλοφόροι μπήκαν στους χώρους του ΑΠΘ και πετούσαν μολότοφ προς τους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν στη συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της φυσικομαθηματικής σχολής.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.