Ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Υπ.Μετανάστευσης στη βόρεια Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του Υπ.Μετανάστευσης στη βόρεια Ελλάδα

Το κέντρο φιλοξενίας στα Λαγκαδίκια επισκέφθηκε σήμερα ο  υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης με σκοπό να ενημερωθεί εφ’ όλης της ύλης κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του στις δομές φιλοξενίας της βόρειας Ελλάδας.

“Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας, τόσο των ωφελούμενων, όσο και των κατοίκων. Είναι σημαντικό να ξέρουν οι κάτοικοι των περιοχών ότι οι δομές λειτουργούν, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους ασφαλείας”,δήλωσε ο υπουργός.

Κατα την διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στη δομή φιλοξενίας της Βέροιας ο υπουργός δήλωσε “Τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση εφαρμόζει μια διαφορετική πολιτική σε σχέση με όσα βιώσαμε το 2015. Βάλαμε 2 στόχους. Την ουσιαστική μείωση των μεταναστευτικών ροών και τον δραστικό περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης, στις τοπικές κοινωνίες. Συνομίλησα με τους διαμένοντες. Έχουν λογικές αγωνίες, στις οποίες η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου θα δώσει σύντομα τέλος”.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.