Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της γραμμής 84 “ΛΗΤΗ-ΔΡΥΜΟΣ-ΜΕΛΛΙΣΟΧΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ”

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της γραμμής 84 “ΛΗΤΗ-ΔΡΥΜΟΣ-ΜΕΛΛΙΣΟΧΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ”

Ολοκληρώθηκε από τον ΟΣΕΘ και την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ο σχεδιασμός της νέας δρομολόγησης της γραμμής 84, με απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων (Λητή – Δρυμός – Μελισσοχώρι) με το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, τερματίζεται η μετεπιβίβαση στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στη Σταυρούπολη και….

οι κάτοικοι της Μυγδονίας πλέον θα μεταβαίνουν απευθείας στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του Ν.Σ.Σ.

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε η επέκταση της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη – Μελισσοχώρι) ως την Πλατεία Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, η διαδρομή της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Νο 84, με αφετηρία το Μελισσοχώρι, δεν θα εισέρχεται στο Τ.Σ. Σταυρούπολης, θα κινείται μέσω της οδού Λαγκαδά μέχρι την οδό Δραγουμάνου/Μιχ. Καλού. Στη συνέχεια, από τη Μ.Καλού, το λεωφορείο θα στρίβει αριστερά στην οδό Μοναστηρίου, θα παραλαμβάνει επιβάτες από τις στάσεις επί της Μοναστηρίου και θα εισέρχεται με αριστερή στροφή στην αρχή της οδού Λαγκαδά, όπου θα σταματά στη στάση 01309 “Πλ.Δημοκρατίας” και θα συνεχίζει κατά μήκος της Λαγκαδά προς Μυγδονία.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας από τις κοινότητες της Μυγδονίας προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Η γραμμή θα εκτελείται με λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στην οποία έχει ανατεθεί το συγκεκριμένο έργο, από την αρχή του νέου έτους ή πιθανώς ακόμη νωρίτερα.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.