Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ δημοτικού των σχολείων του δήμου Ωραιοκάστρου

Με το τέλος της σχολικής περιόδου ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης και επαφής με το υγρό στοιχείο για τους μαθητές της Γ’ τάξης δημοτικού των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου. Περισσότεροι από 550 μικροί μαθητές από 14 σχολεία της δυτικής Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, επισκέφθηκαν το δημοτικό μας κολυμβητήριο, διασκέδασαν και έμαθαν να κολυμπούν σωστά χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η δημοτική αρχή και η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. από την πρώτη στιγμή μερίμνησαν ώστε το δημοτικό κολυμβητήριο να ξεκινήσει του λειτουργία του εγκαίρως και οι εγκαταστάσεις του να είναι καθόλα έτοιμες προκειμένου να υποδεχθούν τα παιδιά εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την υγιεινή του χώρου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω Ηλία Ζιακούλη για τη σημαντική συνεισφορά του στο πρόγραμμα, καθώς και στον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ευάγγελο Χατζηαντωνίου, ο οποίος εξασφάλισε τα σκουφάκια των μικρών μας κολυμβητών. Σημαντική ήταν και η συμβολή της αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασιλικής Λύσσα η οποία συνέβαλε στην πραγματοποίηση του προγράμματος.

Η πολύ καλή οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος ικανοποίησε τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης Χρήστο Γεωργίου, ο οποίος και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Ζιακούλη για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των μαθημάτων με την παραχώρηση του δημοτικού κολυμβητηρίου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

IMG_9857

IMG_9858

IMG_9859
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.