Ομόφωνα καλωσορίζει τα προσφυγόπουλα στο σχολείο το δημοτικό συμβούλιο

Στο δημοτικό συμβούλιο τέθηκε ερώτημα απο τον σύλλογο γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου προς τον δήμαρχο αν συμμετείχε στην επιλογή του σχολείου της φοίτησης των προσφυγόπουλων:

Η απάντηση του δημάρχου ήταν η εξης:

Σε ψήφισμα υπέβαλε ο αρχηγός του συνδιασμού “αλληλεγγύη-ανατροπή” κ.Εδιρνέλης,τους δημοτικούς συμβούλους για το αν θα καλωσορίσουν τα προσφυγόπουλα ή οχι στο σχολείο.
Το ψήφισμα ήταν καθαρά και μόνο για το καλωσόρισμα των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών και όχι για τα προαπαιτούμενα που έχει καταργήσει η κυβέρνηση.
Σύσσωμο το σώμα αποφάσισε το καλωσόρισμα των παιδιών στο σχολείο. Ως υποσημείωση ήταν οτι πρέπει να τηρηθούν τα προαπαιτούμενα και η κυβέρνηση να σταθεί αξία των περιστάσεων.
Το θέμα κούρασε το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα απο τοποθετήσεις χωρίς καθαρές κουβέντες για την αποδοχή ή μη των παιδιών των προσφύγων-μεταναστών στο σχολείο. Το παραπάνω ψήφισμα ξεκαθάρισε το τοπίο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.