Ούτε μία ούτε δύο. Τρείς περιπτώσεις κλοπών στο Ωραιόκαστρο, εξιχνιάστηκαν

Μια καλά οργανωμένη σπείρα κλεφτών και κλεπταποδόχων στο Κιλκίς τα μέλη της οποίας είχαν αναπτύξει την παράνομη δράση τους στο Ωραιόκαστρο συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 33 και 54 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών 43 και 46 ετών, οι οποίοι αναζητούνται, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Αρχικά, πρωινές ώρες της 25.02.2014 σε χωριό του Κιλκίς, εντοπίστηκε ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας από την επιχείρηση 29χρονου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 25.02.2014, ο 33χρονος συναντήθηκε με τον 46χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και συνοδευόταν από τον 43χρονο. Ο 46χρονος παρέδωσε το ανωτέρω όχημα στον 33χρονο έναντι του χρηματικού ποσού των 1.500 ευρώ.

Το προαναφερόμενο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο είχε αφαιρέσει ο 46χρονος και στη συνέχεια θα παρέδιδε έναντι χρηματικού ποσού στον 33χρονο, κατόπιν προηγούμενης συμφωνίας μεταξύ τους.

Επίσης, όπως προέκυψε από την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης, ο 46χρονος:

νυχτερινές ώρες της 20/21.12.2013, αφαίρεσε ένα μηχάνημα έργου – φόρτωσης επίσης ιδιοκτησίας του 29χρονου από την ίδια επιχείρηση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

το χρονικό διάστημα από 03.01.2014 έως 07.01.2014, αφαίρεσε ένα μηχάνημα έργου τύπου κλαρκ ιδιοκτησίας έτερου 29χρονου από την επιχείρησή του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά στις προαναφερόμενες επιχειρήσεις, αφαίρεσε τα ανωτέρω οχήματα τα οποία στη συνέχεια διέθεσε επίσης στον 33χρονο έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και από τη συνδυαστική ανάλυση στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στους αύλειους χώρους των οικιών του 33χρονου και του 54χρονου και εντοπίστηκαν τα δύο αφαιρεθέντα οχήματα.

Τα αφαιρεθέντα οχήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου και του 43χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.