Ο αθλητικός πολυχώρος του Ωραιοκάστρου

Απόγευμα Πέμπτης 28 Αυγούστου,ένα πολύ ζεστό απόγευμα και στην αναζήτηση μας για δροσιά καταλήξαμε στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο.
Και είχαμε δίκιο,μιας και ο χώρος είναι ανοιχτός και ενα δροσερό αεράκι ήταν εκεί και μας περίμενε.
Η ευχαρίστηςή μας ομως δεν σταμάτησε σε αυτό.
Γονείς με τα παιδάκια τους κάνανε βόλτες με τα κατότσια,
νεανικές παρέες είχαν στήσει τα πηγαδάκια τους και ολα τα γήπεδα ήταν κατειλημμένα απο αθλητές.
image
image
image
image
Στο καινούργιο γήπεδο του Τεννις που δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες
συναντήσαμε τους βραβευμένους αθλητές και σήμερα προπονητές του Ο.Α. Τούμπας τον Τσακίρογλου Αθανάσιο και τον Μανίκη Αλέξανδρο,οι οποίοι το εγκαινίασαν με εναν φιλικό αγώνα.
Μας δήλωσαν με ενθουσιασμένοι με τον αθλητικό χώρο που βρέθηκαν και είπαν χαρακτηριστικά οτι δύσκολα βρίσκει κανείς κάτι αντίστοιχο στην Θεσσαλονίκη. Το γήπεδο που έπαιξαν είπαν οτι είναι άριστων προδιαγραφών αφου το έδαφος του είναι green set ιδανικό στην απορρόφηση των κραδασμών. Προτρέπουν μικρούς και μεγάλους να “εκμεταλλευτούν” τους αθλητικούς χώρους που διαθέτει η περιοχή του Ωραιοκάστρου.
image
image
Στις κερκίδες υπήρχαν αρκετοί θεατές που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με ενθουσιασμό και συγκεκριμένα ο μικρός Αλέξανδρο έλεγε διαρκώς οτι οι παίκτες είναι τρομερά καλοί,ίδιοι με αυτούς της τηλεόρασης!!!
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.