Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ωραιοκάστρου μας ενημερώνει αναλυτικά για τα Πρωταπριλιάτικα χιόνια

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ωραιοκάστρου μας ενημερώνει αναλυτικά για τα πρωταπριλιάτικα χιόνια

Τις πρώτες εξετάσεις του έδωσε εχθές, με την μίνι επέλαση του χιονιά που φάνηκε σαν Πρωταπριλιάτικο ψέμα, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δαμιανός Ιωσηφίδης κι από την φαίνονται τα κατάφερε με επιτυχία. 

Το έκτακτο δελτίο καιρού που υπήρχε στα χέρια του Δήμου από πολύ νωρίς τους έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμαστούν ώστε να αντιμετωπίζουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα.
Αξιοποιήθηκε σωστά απο τον μηχανισμό που στήθηκε έπειτα απο την συνάντηση δημάρχου,αντιδημάρχων και προσωπικού ασφαλείας ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα απο την χιονόπτωση στον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Γενικός συντονιστής της προσπάθειας αυτής ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δαμιανός Ιωσηφίδης.
Μοιράστηκαν αναλογικά στον ενιαίο δήμο Ωραιοκάστρου, 2 αλατιέρες στην περιοχή Μυγδονίας, 2 στην Καλλιθέας,3 στο Ωραιόκαστρο και μαζί με το ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό κατάφεραν να κρατήσουν όλους δρόμος ανοιχτούς χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία όλων και την επιτυχία της χθεσινής επιχειρήσεις την αποδίδει σε όλους.

Ο καιρός απο σήμερα αλλάζει εικόνα. Τα φαινόμενα υποχωρούν και η εμφάνιση του ήλιου σε συνδυασμό με την θετική θερμοκρασία θα λιώσει όσα χιόνια έμειναν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.