Ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου διαχωρίζει τη θέση του για την υπόθεση διωγμού ιερέα – Δηλώσεις

Ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου διαχωρίζει τη θέση του για την υπόθεση διωγμού ιερέα – Δηλώσεις

Περίεργες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον επικείμενο διωγμό ιερέα απο κοινότητα του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει υπόμνημα που κατατέθηκε στην Μητρόπολη απο μερίδα κατοίκων της περιοχής, οτι ο  ιερέας δεν εκτελεί τυπικά τα καθήκοντά του και έχει επιθετικό λόγο.
Ανάμεσα στην επιτροπή των κατοίκων που συνυπογράφουν το καταγγελτικό έγγραφο είναι και ο αντιδήμαρχος Λαζαρίδης Αριστείδης.
Το oraiokastro24 συναντήθηκε μαζί του και ζήτησε την δική του τοποθέτηση για το θέμα.

Ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε οτι η απάντησή του είναι απο την ιδιότητα του δημότη και οχι απο την θέση του αντιδημάρχου. Ακόμη διαχώρισε τη θέση ως προς την παράγραφο της καταγγελίας η οποία αναφέρεται σε δικαστική εμπλοκή του ιερέα η οποία όμως δεν έχει τελεσιδικήσει.

Δείτε ακριβώς την απάντηση που έδωσε στην Μαρίνα Γεωργιάδου: 

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να εμπλέκομαι σε μικροπολιτικούς διασυρμούς αλλά λόγω της έκτασης που έχει πάρει το θέμα με τον επικείμενο διωγμό ιερέα οφείλω να απαντήσω και να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και την θέση μου.

Στο καταγγελτικό έγγραφο που στάλθηκε απο μέλη της επιτροπής κατοίκων, ένας εκ των έξι ατόμων είμαι και εγώ ως δημότης και οχι ως αντιδήμαρχος, εκφράζω την αντίθεσή μου ως προς την παράγραφο που αναφέρει για καταδικαστική απόφαση στο πρόσωπο του ιερέα.
Η υπόθεση βρίσκεται στο εφετείο και εγώ δεν θα τοποθετηθώ πριν τελεσιδικήσει απο τη δικαιοσύνη.

Πρόθεση μου είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των κοινοτήταων του δήμου Ωραιοκάστρου και φυσικά του Μονολόφου όπου είναι και η γενέτηρα της συζύγου μου.

Θεωρώ οτι με καλή συνεργασία όλων μας μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αν ο καθένας ασχολείται με σθένος και ταπεινώτητα απο την θέση που βρίσκεται.

Αριστείδης Λαζαρίδης

Ωραιόκαστρο: Αντιδήμαρχος θέλει να διώξει ιερέα – Ο λόγος….

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Τώρα ο Τσακίρης διώκει και παπάδες – Όποιος δεν είναι μαζί μας καταδιώκεται

Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου για τον διωγμό ιερέα απο τον δήμο του

ΑΝ.Α.Σ.Α. : Ομολογία Τσακίρη δεν ξέρω τι κάνουν οι Αντιδήμαρχοι μου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.