Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος μας μιλάει για το YFSF και τις 48 Ώρες

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρόλα αυτά ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Εκτός απο τις σαρωτικές συναυλίες που δίνει με τις 48 Ώρες τον απολαμβάνουμε φέτος και στο Your Face Sounds Familiar!

Δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο oraiokastro24  και  μιλάει για όλα όσα δεν ξέρουμε και θέλουμε να μάθουμε γι’ αυτόνΑπο που προέκυψαν οι 48 Ώρες,την σχέση του με  τον παγκοσμίου φήμης Βραζιλιάνο συγγραφέα Paulo Coelho,για το αγαπημένο του buzzer του YFSF και πολλά πολλά ακόμη:

Βαγγέλη είσαι ένα πρόσωπο συνυφασμένο με την μουσική, τα επιτυχημένα πάρτι και πλέον τις μεταμφιέσεις. Ας τα πιάσουμε ένα ένα. Με την μουσική πως ασχολήθηκες;

Από πολύ μικρός γρατζουνούσα την κιθάρα του πατέρα μου και έπαιζα τους δίσκους του στο πικάπ. Μετά στο σχολείο ήμουν στη χορωδία και οι γονείς μου με έγραψαν στο ωδείο να μάθω κλασική κιθάρα. Από τότε η σχέση μου με τη μουσική έγινε ανάγκη έκφρασης.

48 Ώρες το συγκρότημα που όπου και αν βρεθεί η διασκέδαση και το επιτυχημένο πάρτι είναι σίγουρα. Γιατί όμως 48 Ώρες; Πως δόθηκε το όνομα αυτό;

Η μπάντα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003, όταν μας ζητήθηκε μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες!!) να φτιάξουμε και να παίξουμε ένα live Dance πρόγραμμα. Αφού πέτυχε το εγχείρημα και μέσα από το «καλαμπούρι» ότι είμαστε η μπάντα των «48 ωρών» βγήκε το όνομά μας. Ιδιαίτερα μας άρεσε ο συμβολισμός του, καθώς αντικατοπτρίζει τη ζωή στα αστικά κέντρα που περιστρέφεται γύρω από προθεσμίες, άγχος και απομόνωση…

Συμμετοχή φέτος στο Your Face Sounds Familiar 2019. Τι σε έκανε να μπεις σε αυτό το παιχνίδι;

Μου έγινε η πρόταση και το βρήκα πολύ ταιριαστό με εμένα και πολύ διασκεδαστικό. Νομίζω ότι έχω πράγματα να προσφέρω σε ένα τέτοιο show και θα αγκαλιάσω την πρόκληση!

Θα σου θέσω το ερώτημα που γεννήθηκε σε πολλούς τηλεθεατές απο το πρώτο επεισόδιο. Η επιθυμία σου να έχουν οι μεταμφιέσεις σου μαλλιά! Αυτοσαρκασμός ή διακαής πόθος; Μίλησέ μας για αυτό.

Αυτοσαρκασμός σίγουρα και κάπως ειρωνεία. Στην πραγματικότητα δεν θέλω να αλλάξω καθόλου. Έχω χτίσει την εικόνα μου και την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα γύρω από αυτή την εμφάνιση. Θα έπρεπε να επανεφεύρω τον εαυτό μου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Σε είδαμε να ενσαρκώνεις με μεγάλη επιτυχία τον Michael Stipe. Πόσο δύσκολο ήταν αυτό;

Δύσκολο γιατί τραγουδάω αυτό το τραγούδι με τους 48 Ώρες πολλά χρόνια. Το λέω όμως με το δικό μου τρόπο και ύφος. Στο YFSF έπρεπε να το “ξεΒαγγελέψω” και να μιμηθώ τον Stipe. Έτσι σύμφωνα με τον κανόνα που λέει ότι “η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν είναι η συνήθεια”, δεν ήταν εύκολο καθόλου.

Ποια επιλογή είναι αυτή που σε «φοβίζει» να μην βγάλει για σένα το, δηλωμένο με πανό,αγαπημένου σου buzzer;

Screenshot_8

 

 

 

 

 

 

Γενικά είναι απρόβλεπτο το Buzzer και συνήθως δίνει κόντρα ρόλους. Μπορεί να με φοβίζουν ας πούμε ελληνικά λαϊκά τραγούδια γιατί δεν τα έχω καθόλου, αλλά από την άλλη με ιντριγκάρει και το άγνωστο.

Και την Κυριακή 3/1/19 θα σε δούμε ως Στέλιο Καζαντζίδη!! Και ελληνικό τραγούδι και…με μαλλιά !

 

Οι 48 Ώρες είναι ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του Paulo Coelho. Απο το 2013 πάρτι δικό του χωρίς 48 Ώρες δεν γίνεται. Πως ήρθατε σε επαφή και σας γνώρισε;

Είχαμε την τιμή να προταθούμε εμείς για να παίξουμε μουσική για αυτόν και τους φίλους του. Το τελικό αποτέλεσμα του άρεσε πολύ και μας είπε ότι την επόμενη χρονιά θα ξανασυναντιόμασταν. Εμείς δεν το πήραμε και πολύ στα σοβαρά αλλά όταν την επόμενη χρονιά ήρθε ένα email που μας προσκαλούσε στην Πορτογαλία καταλάβαμε ότι το εννοούσε! Με αυτόν τον τρόπο, από τότε, είμαστε κάθε χρόνο εκεί για να παίξουμε για εκείνον: 2014 Λισαβόνα (Πορτογαλία), 2015 Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα (Ισπανία), 2016 Πράγα (Τσεχία). Επίσης στη Γενεύη, πέρυσι, όπου παίξαμε μουσική για το φιλανθρωπικό γκαλά που οργάνωσε ο ίδιος για να συγκεντρώσει έσοδα για τα παιδιά που ζουν στις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο».

 

 

 

Το Σάββατο 22 Μαρτίου θα είστε Θεσσαλονίκη για ένα δυνατό πάρτι του Maker Agency. Τι σε συνδέει με αυτήν την εταιρία που διοργανώνει εκδηλώσεις;

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε και έτσι κι εμείς εύχομαι να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε μαζί στην όμορφη χώρα μας κάνοντας πολλά αξέχαστα live. Έχουμε κάμποσο καιρό να ανέβουμε και στη Θεσσαλονίκη και ανυπομονώ! Μου έχει λείψει πάρα πολύ!

48

 

www.facebook.com/48ores
www.instagram.com/48ores
www.youtube.com/48hband

 

maker
Maker Agency Co.
Φράγκων 19 – Θεσσαλονίκη Fragon 19 – Thessaloniki
Ηλ. Ταχ.Email [email protected]
Τηλ. Επικοινωνίας Mob : +306985949004 & 6907319338

Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες μαζί μας και σου ευχόμαστε να απολαύσεις την εμπειρία σου στο YFSF και να συνεχίζεις να ταξιδεύεις  το κοινό σου μέσα απο τις συναυλίες σου!

Και εγώ σε ευχαριστώ  Μαρίνα!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.