Ο γενικός γραμματέας των Συρίων υπέρ του Ωραιοκάστρου

Ἀκοῦστε μετὰ τὸ 25:50 τὸν Γενικὸ Γραμματέα τῶν Συρίων στὴν Ἑλλάδα Ανουαρ Μπακρι!
Διαψεύδει τὴν κυβέρνηση σχετικὰ μὲ τὸν ἐμβολιασμὸ τῶν παιδιῶν αὐτῶν ποὺ ἀντὶ νὰ τὸν ἀναλάβῃ τὸ κράτος τὸν παρέδωσε στὶς ΜΚΟ!!!!!
Ἀποκαλεῖ τρίγωνοτοῦ κακοῦ, τρίγωνο τοῦ διαβόλου τὶς ΜΚΟ, τὸν Μουζάλα ποὺ δὲν εἶναι λέει γυναικολόγος ἀλλὰ χαϊβανολόγος (μιλᾶμε γιὰ ἕναν σατανὰ σκέτο, λέει),
καὶ τὸ τρίτο τὴν Ὑπάτη ἁρπακτεία τοῦ ΟΗΕ, ὅπως τὴν ἀποκαλεῖ,
ποῦ τὸ μόνο πρᾶγμα ποὺ κάνουν εἶναι νὰ τσεπώνουν!
Συντάσσεται εὐθέως μὲ τοὺς γονεῖς τοῦ Ὡραιοκάστρου!
Λέει πὼς τὰ παιδιὰ δὲν εἶναι ἐμβολιασμένα, γιατὶ ἔρχεται σὲ ἐπαφὴ μὲ Συριακὲς οἰκογένειες σὲ camp.
Κατηγορεί τὴν κυβέρνηση εὐθέως, ὄχι μόνον γιὰ ἐκμετάλλευση καὶ παράνομο πλουτισμό, ἀλλὰ καὶ γιὰ πολλὰ ἀκόμη, ὅπως πὼς τὸ μόνον ποὺ ξέρουν εἶναι νὰ βάζουν τὸ μέλι ὄχι μόνον στὸ στόμα ἀλλὰ καὶ στὸ πόδι καὶ στὸ κορμὶ καὶ στὸν κῶλο τους.
Δῶστε μας χαρτιὰ νὰ σηκωθοῦμε νὰ φύγουμε ἀπὸ ἐδῶ,
ποὺ οὔτε ὁ Ἕλληνας δὲν τὰ καταφέρνει μὲ αὐτὴν τὴν πολιτικὴ τῆς ἁρπακτῆς, ποὺ τὸν ἔχουν συνέχεια στὸν δρόμο!

Γραμματέας,Σύριων,προσφυγες,

Πηγή

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν ρωτήσεις τους γονείς αυτών των παιδιών τι κάνουν αυτό το διάστημα τα παιδιά τους, θα πουν γεμάτα υπερηφάνεια και πόνο: “Άςε, ο Κωστάκης μου(πχ), διαβάζει για εξεταστική! Ούτε τηλέφωνο δε μ’ αφήνει να τον πάρω”!… Η καλή η πορεία ενάντια στ’ αφεντικά και τους φασίστες, 2 πράγματα προϋποθέτει: το παπούτσι να είναι Nike ή Adidas ( ξέρετε αναρχοάπλυτα του κώλου εσείς, αυτά που φτιάχνουν στην Μαλαισία και στην Ταιβάν κάτι ανήλικα για τα οποία εσείς σκίζεστε κατα τ’άλλα…) και το κοντάρι της σημαίας να είναι ξύλινο και χοντρό…Ε ρε πίσσα και πούπουλο που θέλετε!!! Γι’ αυτό ο μούλος ο Πρωθυπουργός σας και ο θίασος του ήταν ενάντια στη διακοπή φοίτησης των αιωνίων φοιτητών. Δε θα είχε πλέον στρατό να στέλνει με τα πουλμανάκια που μισθώνει με τα δικά μας χρήματα, γιατί ο Κωστάκης κι ο Γιαννάκης θα πρεπε να γυρίσουν στα χωριά τους και να ψάχνουν δουλειά.Γιατί το Adidas το Gazelle κοστίζει 90 +ευρώ και τα σκατόμωρα με κουκούλα, δεν καταδέχονται να φορέσουν Dexim…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.