Ο Γιάννης χρειάζεται την βοήθειά μας για μια φυσιολογική ζωή

Ο Γιάννης χρειάζεται την βοήθειά μας για μια φυσιολογική ζωή

Ο Γιάννης Τυρός ήταν μόλις 6 μηνών όταν ξεκίνησε το “ταξίδι” του.
Διαγνώστηκε με συγγενή δυσπλασία σπονδυλο-επιφύλιας. SED συγγενής με σκολίωση.
Είναι μια σπάνια ιατρική κατάσταση που προκαλεί σοβαρές σωματικές αναπηρίες.
Σήμερα είναι 25 χρονών και οι γιατροί του έχουν καταστήσει σαφές ότι έχει μια τελευταία ευκαιρία για να αναρρώσει πλήρως.

Πρέπει να ταξιδέψει με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για πολλές εβδομάδες. Δυστυχώς, τα ποσά που χρειάζονται για τις ιατρικές και ταξιδιωτικές δαπάνες είναι ανυπολόγιστα .
Γι ‘αυτό ζητάει τη βοήθειά μας στον αγώνα του.

Ο Γιάννης περιγράφει την ιστορία του: 

Στην ηλικία των 6 ετών, έκανα τις πρώτες μου χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα (2002). Στη συνέχεια, ξεκίνησα ορμονική θεραπεία για 6 μήνες που ήταν κρίσιμη για την φυσιολογική μου ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, φορούσα ένα στήριγμα για 15 ώρες την ημέρα, το έβγαζα μόνο για ντους και ύπνο, μια διαδικασία που είχα ακολουθήσει για πάνω από ένα χρόνο. Αυτό το ορθοπεδικό στήριγμα αποτρέπει τη συνέχιση της σκολίωσης, αλλά όπως έχει αποδειχθεί και επιστημονικά δεν είναι πάντα δυνατό, όπως στην περίπτωσή μου.

Πολλές πολυήμερες χειρουργικές επεμβάσεις ακολούθησαν στην Ελλάδα σε ηλικία 9 και 12 ετών, χωρίς να βελτιώσω την υγεία μου. Ωστόσο, η ελπίδα για ανάκαμψη εμφανίστηκε ένα χρόνο αργότερα στην Αμερική.

Ταξίδεψα με την οικογένειά μου στην Αμερική για να υποβληθώ σε μια άλλη σειρά δύσκολων και προκλητικών χειρουργικών επεμβάσεων. Η εφαρμογή της πρόσφυσης φωτοστέφανου με τις μεταλλικές βίδες που υποστηρίζουν την περίμετρο του κρανίου μου και μια οπίσθια σπονδυλική σύντηξη ήταν μερικές από τις ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις που πέρασα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δυστυχώς, παρά την τεράστια προσπάθεια της οικογένειάς μου και της αμερικανικής ιατρικής ομάδας, η ανάρρωσή μου ήταν αδύνατη λόγω ιατρικού σφάλματος σε προηγούμενη επέμβαση στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, ενώ είναι 25 ετών, οι γιατροί το έχουν καταστήσει σαφές. Είναι η μόνη μου ευκαιρία για μια τελευταία χειρουργική επέμβαση που μπορεί να με βοηθήσει να αναρρώσω πλήρως. Έτσι, με τη βοήθεια μιας εξαιρετικής ιατρικής ομάδας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο Vertebral Column Resection (VCR) για χειρουργική επέμβαση παραμόρφωσης.

Θα ταξιδέψω με την οικογένειά μου στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσω αυτήν τη διαδικασία πολλαπλών βημάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο για πολλές εβδομάδες. Δυστυχώς, οι ιατρικές και ταξιδιωτικές δαπάνες είναι συγκλονιστικές. Γι ‘αυτό δημιούργησα αυτήν την καμπάνια, ζητώντας τη βοήθειά σας σε αυτό το μακρύ ταξίδι μου.

Η πραγματοποίηση αυτής της χειρουργικής επέμβασης όχι μόνο θα με βοηθήσει να ανακάμψω, αλλά θα μου επιτρέψει να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω πριν (οδήγηση αυτοκινήτου, βοήθεια στον πατέρα μου στο αγρόκτημα, κολύμπι με τους φίλους μου, ανύψωση βαρύτερων πραγμάτων και πολλά άλλα) και όλα τα πράγματα που θα μου επιτρέψουν να έχω μια φυσιολογική ζωή. Πάνω απ ‘όλα, αυτή η χειρουργική επέμβαση θα με βοηθήσει να ζήσω μια φυσιολογική ζωή.

Δεν υπάρχει ποσό πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο. Η συμμετοχή σας, οποιουδήποτε είδους, θα έχει μεγάλη σημασία για μένα και θα εκτιμηθεί περισσότερο. Όλες οι δωρεές θα χρησιμοποιηθούν για ιατρικούς λογαριασμούς, έξοδα ταξιδιού που σχετίζονται με την κατάστασή μου και την επερχόμενη νοσηλεία μου.

Θα το εκτιμούσα επίσης αν μπορούσατε να μοιραστείτε την ιστορία μου με οποιονδήποτε γνωρίζετε. Όσο περισσότερες δωρεές, τόσο πιο γρήγορα μπορώ να επιτύχω το στόχο μου.

Με ευγνωμοσύνη,

Γιάννης

* Μπορείτε επίσης να κάνετε δωρεές στην Ελληνική Τράπεζα EUROBANK SA

  • ΟΝΟΜΑ : Τυρός Ιωάννης
  • IBAN : GR9502602600000890200897097
  • BIC : ERBKGRAA

Δείτε την σελίδα υποστήριξης εδώ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.