Ο Γ. Σμαραγδής επισήμανε και ο ίδιος την «παρατήρηση» του Seleo για τον θάνατο του Ψάλτη και του Μουστάκα

[ad_1]

Ο Γ. Σμαραγδής επισήμανε και ο ίδιος την «παρατήρηση» του Seleo για τον θάνατο του Ψάλτη και του Μουστάκα

Το Seleo, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, σας παρουσίασε μια «περίεργη» σύμπτωση που ενώνει τον Στάθη Ψάλτη και των Σωτήρη Μουστάκα. Οι δυο ηθοποιοί, έπαιξαν τον τελευταίο ρόλο τους σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, αλλά και οι δυο δεν πρόλαβαν να παραβρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας…

 Ο Στάθης Ψάλτης και ο Σωτήρης Μουστάκας, πέθαναν και οι δυο τους στα 66 του χρόνια. Το Seleo, χθες παρατήρησε πως οι δυο μεγάλοι ηθοποιοί έριξαν «αυλαία» στην καριέρα τους σε ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή (διαβάστε εδώ). Ο Σωτήρης Μουστάκας υποδύθηκε τον Τιτσιάνο στο Ελ Γκρέκο και ο Στάθης Ψάλτης υποδύθηκε ηγούμενο της Μονής Σινά στην ταινία για την ζωή του Νίκου Καζατζάκη. Το Ελ Γκρέκο βγήκε στους κινηματογράφους λίγους μήνες  μετά τον θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα, όπως και η ταινία «Νίκος Καζατζάκης», θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο φθινόπωρο. 

Και τους δυο ηθοποιούς, τους βλέπουμε στις ταινίες του Γιάννη Σμαραγδή, σε ρόλους που δεν τους έχουμε συνηθίσει και αναδεικνύουν μέσα από αυτές το μεγάλο ταλέντο τους.

«Ήθελε να αφήσει το αποτύπωμα του, σε αυτή την ταινία, για ένα ίσως παρόμοιο λόγο που άφησε το αποτύπωμα του και ο Σωτήρης Μουστάκας στο Ελ Γκρέκο. Νομίζω για τους ίδιους λόγους. Έρχονται σε ένα έργο προστατευμένο, φαντάζομαι, όπου μπορούν να καταθέσουν, ολοκληρωτικά ο,τι έχουν μέσα τους, που δεν το έχουν δείξει μέχρι τότε» ανέφερε για αυτή την «σύμπτωση» ο Γιάννης Σμαραγδής στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αφού προηγούμενος είπε πως «τα μεγάλα πρόσωπα ξέρουν και πότε θα πεθάνουν»…

{youtube}jfIQEisXplI{/youtube}

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.