Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ζητάει, ακούει και σέβεται την γνώμη των συμπολιτών του

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ζητάει, ακούει και σέβεται την γνώμη των συμπολιτών του

Μετά απο πέντε συνεχόμενες θητείες ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ζητάει απο τους συμπολίτες του να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας.

Αναλυτικότερα:

Πρόσκληση συμμετοχής των πολιτών για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης καλεί τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου των απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας που εκπονείται ήδη, με τη συμμετοχή τους στην συμπλήρωση διαδικτυακού ερωτηματολογίου το οποίο μπορούν να βρουν στο: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc2aY9UsK3DyN…/viewform .
Το παρόν ερωτηματολόγιο διενεργείται στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) του Δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, διαρκεί 5 λεπτά και οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εκπόνηση του ΣΑΠ.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.