Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την αγνωμοσύνη των πολιτών

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την αγνωμοσύνη των πολιτών

Ο νέος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ.Ηλίας Ζιακούλης,που εκλέχθηκε  μόλις την Πέμπτη 6/6/ (διαβάστε αναλυτικά εδώ) εξακολουθώντας να κάνει καθημερινές αυτοψίες ως αντιδήμαρχος καθαριότητας  βρέθηκε σήμερα το πρωί μπροστά σε ένα θέαμα που τον γέμισε οργή και θλίψη.

Η εικόνα που αντίκρισε σε αύλειο χώρο σχολείου,λίγες ώρες μετά την σχολική εορτή τον οδήγησε να δηλώσει στο oraiokastro24 τα εξής:

Αυτές οι εικόνες είναι ότι αντίκρισα από το χθεσινό πάρτι στο 2ο δημοτικό Παλαιοκάστρου. Καλό είναι να κάνουμε κριτική, να βγάζουμε φωτογραφίες, να ζητάμε εξέδρες, να ζητάμε καρέκλες, αλλά νομίζω πως σαν πολίτες και σαν γονείς μικρών παιδιών έχουμε υποχρέωση να παραδίδουμε το χώρο έτσι όπως ακριβώς τον βρήκαμε και όχι σε αυτή την κατάσταση Είμαι πολύ λυπημένος.

Ελπίζουμε στα υπόλοιπα σχολεία να μην συμβαίνει το ίδιο. Με εθελοντική εργασία ή με ένα μικρό ποσό απο τα χθεσινά τους κέρδη θα μπορούσαν να καθαρίσουν τις αυλές των σχολείων ώστε τα παιδιά τους να τις βρουν την Δευτέρα καθαρές!

Και αν δεν το έκαναν….προλαβαίνουν! Σάββατο είναι ακόμη!

vendo

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε Δήμαρχε,
    Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση 4 ετών ενδιαφερθήκατε σαν δήμος για το περιβάλλον που κάνουν μάθημα τα παιδιά μας. Να υποθέσουμε πως το επόμενο βήμα στην καριέρα σας θα είναι να μας κατασκευάσετε και ένα σχολείο που να αρμόζει σε πολίτες ευρωπαϊκής χώρας του 21ου αιώνα. Όσων αφορά την κατάσταση της αυλής, μην αγχώνεστε και μέχρι τη Δευτέρα που θα πάνε στο σχολείο τα παιδιά μας θα είναι πεντακάθαρη.

  2. Κύριε Δήμαρχε αυτήν την ώρα που σας γράφω αυτές τις γραμμές το 2ο δημοτικό σχολείο παλαιοκαστρου είναι καθαρό διότι έγιναν όλες οι εργασίες καθαριότητας
    Εσείς τόσα χρόνια αφήσατε τα σκουπίδια να μας πνιγουν
    Ειμασταν ο πιο καθαρός Δήμος σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης και στα χρόνια της δικής σας θητείας ως αντιδήμαρχος καθαριότητας το παλαιοκαστρο το Ωραιόκαστρο και η Γαλήνη θύμιζαν και θυμίζουν καθημερινά σκουπιδοτοπους
    Μιλάτε εσείς για θληψη και οργή?
    Δημότης Ωραιοκαστρου και γονέας μαθητών 2ου Δημοτικού σχολείου Παλαιοκαστρου
    Ντρέπομαι για εσάς

  3. Δήμαρχε άσε κατά μέρους τα κατά φαντασίας σου προβλήματα όπως αυτό για το οποίο αναφέρεσαι και ασχολήσου με την πραγματικότητα. Βγάλε λοιπόν έξω ανθρώπους να πάνε να κουρέψουν τα χόρτα που κοντεύουν να μας πνίξουν, φτιάξε κάνα δρόμο της προκοπής, μάζεψε τα σκουπίδια από τους κάδους και τέλος αν μπορείς φτιάξε και ένα σχολείο όπως πρέπει να είναι. Άσε λοιπόν τα παραμύθια και πιάσε δουλειά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.