Ο δήμος Δέλτα αξιοποιεί τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ο Δήμος Δέλτα σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ και τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, συγκεντρώνει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα αξιοποιεί ως εδαφοβελτιωτικό σε δασικές περιοχές, αλλά και σε άλλες χρήσεις, όπως παραγωγή peletts, βιοκαυσίμων, δευτερογενών υλικών από αδειοδοτημένες επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας ενημερώνει τους δημότες  ότι η συλλογή των φυσικών δέντρων που χρησιμοποιήθηκαν ως χριστουγεννιάτικα έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως το βράδυ της 20ής Ιανουαρίου 2019.

        Παρακαλούνται οι δημότες, να απορρίπτουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στους αύλειους χώρους των Δημοτικών Καταστημάτων (πρώην δημαρχεία ή κοινότητες), ώστε να είναι δυνατή η περισυλλογή τους από τους ανθρώπους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι δημότες μπορούν να απευθύνονται  στο τηλέφωνο  2310-795074 της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα.

δελτα

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.