Ο Δήμος Ωραιοκάστρου για τον βανδαλισμό της παιδικής χαράς στην Γαλήνη

Ασυνείδητοι έριξαν χρησιμοποιημένα λάδια σε παιδική χαρά
Άμεση η επέμβαση του δήμου Ωραιοκάστρου

Έκκληση προς τους πολίτες να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους -πολλώ δε μάλλον προς αυτούς που χρησιμοποιούνται από παιδιά- απευθύνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό με την απόρριψη χρησιμοποιημένων λαδιών που σημειώθηκε σε μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά στην περιοχή της Γαλήνης.
Έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν αργά χτες το απόγευμα από κατοίκους της περιοχής, ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας προχώρησαν άμεσα σε εργασίες καθαρισμού της παιδικής χαράς, ώστε αυτή να αποδοθεί και πάλι στη χρήση των μικρών παιδιών.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για το περιστατικό αυτό, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο να προκαλούνται καταστροφές σε κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.
«Ο δήμος Ωραιοκάστρου προφανώς και επενέβη άμεσα, για να αποκαταστήσει τον χώρο και να τον αποδώσει ταχύτατα στα παιδιά της περιοχής, ώστε να απολαύσουν και πάλι ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους. Κάνω επίκληση, όμως, στην υπευθυνότητα καθενός από εμάς ως ενεργού πολίτη, ώστε να μη γίνουμε μάρτυρες ανάλογων περιστατικών ποτέ ξανά», τόνισε ο κ. Τσακίρης.

Ωραιόκαστρο:Τώρα καθαρίζεται η παιδική χαρά που πέταξαν λάδια

Ωραιόκαστρο: πέταξαν καμμένα λάδια σε παιδική χαρά,βίντεο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.