Ο δήμος Ωραιοκάστρου τίμησε την Νέλλυ Δελή για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμος Ωραιοκάστρου τίμησε την Νέλλυ Δελή για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας
Μάγεψε το κοινό η θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Το φάντασμα του κυρίου Ραμόν Νοβάρο» του Παύλου Μάτεσι σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελή. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο οι ηθοποιοί και η σκηνοθέτιδα της παράστασης απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.
Θέμα του έργου είναι το δράμα ενός μικροαστού που ζει και κινείται μέσα σ’ ένα κλίμα δειλίας και έχει καταντήσει ένα ξενοκίνητο όργανο στα χέρια του στενού κι ευρύτερου περιβάλλοντός του. Ένα μυστήριο όμως διακατέχει την ύπαρξη του, καθώς έχει την ικανότητα να επικοινωνεί διαισθητικά με νεκρούς και ζωντανούς.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης συνεχάρη τους ηθοποιούς, οι οποίοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό το ρόλο τους. «Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια καθώς μας κράτησαν καθηλωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης. Τα πιο θερμά συγχαρητήρια αξίζει όμως η σκηνοθέτιδα μας Νέλλυ Δελή, η οποία σε συνεργασία με τους ηθοποιούς συμβάλλουν να κρατήσουμε τον πολιτισμό του δήμου μας σε υψηλό επίπεδο», είπε ο κ. Γαβότσης.
Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν απένειμαν τιμητική πλακέτα στην κα Νέλλυ Δελή για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
image

image

image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.