Ο Δ. Ωραιοκάστρου “θωρακίζεται” από τις πλημμύρες

Ο Δ. Ωραιοκάστρου “θωρακίζεται” από τις πλημμύρες

Ενιαίο στρατηγικό σχέδιο έργων αντιπλημμυρικής προστασίας (master plan) καταρτίζει για πρώτη φορά ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Κατόπιν εντολής του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού, Δαμιανός Ιωσηφίδης και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων, Αλέξανδρος Αλεξίου, συμμετείχαν σε σύσκεψη με εκπροσώπους της εταιρείας “Υετός ΑΕ”, που ανέλαβε να καταρτίσει το σχέδιο αντιπλημμυρικής προστασίας των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης.

Οι κύριοι Ιωσηφίδης και Αλεξίου παρουσίασαν στους εκπροσώπους της εταιρείας την κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα ο δήμος Ωραιοκάστρου στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας. Συμφώνησαν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου να παραδώσουν στην εταιρεία όλα τα στοιχεία που χρειάζονται, για να συνταχθούν προτάσεις και μελέτες αντιπλημμυρικής προστασίας για όλες τις περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου. Οι προτάσεις και οι μελέτες θα ενταχθούν στη συνέχεια σε χρηματοδοτικά προγράμματα και θα υλοποιηθούν για πρώτη φορά στον δήμο Ωραιοκάστρου ολοκληρωμένα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.