Ο εορτασμός την ημέρα της γυναίκας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε
η εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας
Περισσότερες από 450 γυναίκες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τη γιορτή της γυναίκας, που διοργάνωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε γνωστό πολυχώρο, υπό την ενορχήστρωση του ωδείου «Ορφέας».
Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, συμβολίζει τις κατακτήσεις όλων των γυναικών του κόσμου αλλά και τις προσπάθειες, που έχουν κάνει για ισότητα δικαιωμάτων και ευκαιριών αλλά και για αλλαγή σε στάσεις ζωής και νοοτροπίας. «Οι μητέρες, οι εργαζόμενες, οι νέες, οι γυναίκες όλου του κόσμου συνεχίζουν τον αγώνα για την επιβίωση, την καταπολέμηση της φτώχειας, τον αγώνα για την ειρήνη και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. Πρέπει όλοι μας να στηρίζουμε τους αγώνες τους και να στεκόμαστε στο πλάι τους», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και συμπλήρωσε πως: «Η 8η Μαρτίου πρέπει να αποτελέσει την αφορμή της ανάδειξης όλων των στοιχείων, που συνθέτουν τη γυναικεία παρουσία, σε ρόλο πρωταγωνιστικό».
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν υποστήριξε ότι ο δήμος και η αντιδημαρχία τιμούν κάθε μέρα τη γυναίκα και κάθε 8 Μαρτίου θα τη γιορτάζουν έτσι όπως της αρμόζει.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου τίμησε συμβολικά την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών « Η Στοργή», Τίμη Μπακατσέλου, για την πολύχρονη προσφορά της στον άνθρωπο. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι βουλευτές της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και Θεόδωρος Καράογλου, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, η περιφερειακή σύμβουλος, Έφη Βασιλειάδου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος, Σωτήρης Μπάτος κ.α.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.