Ο Ε.Ο.Φ. προειδοποιεί για επικίνδυνο συμπλήρωμα διατροφής

Ο Ε.Ο.Φ. , κατόπιν ενημέρωσης των Βελγικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος Μacsy bien-etre. To προϊόν παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής και δεν αποκλείεται να  έχει διατεθεί και στη χώρα μας, ειδικά μέσω διαδικτύου .
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού έλεγχου που διενεργήθηκε από την Αρμόδια Αρχή του Βελγίου ,το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία ταδαλαφίλη,  χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανση. Η ταδαλαφίλη συνδέεται με ανεπιθύμητες ενέργειες ιδιαίτερα στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Συνεπώς, κατά τη χρήση του ανώτερου μη εγκεκριμένου προϊόντος ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο  προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.
Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας Ε.Ο.Φ. από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.