Ο ιδιαίτερα αγαπητός Πάτερ Φιλήμονας κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ προσκύνημα στο περιβόλι της Παναγίας

Ο ιδιαίτερα αγαπητός για το Ωραιόκαστρο και οχι μόνο πάτερ Φιλήμοντας, ο οποίος στα κοσμικά του χρόνια ήταν κάτοικος Ωραιοκάστρου, κατέπληξε το κοινό στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Προσκύνημα στο «περιβόλι της Παναγίας» του συγγραφέα και φωτογράφου Λουκά Κ. Λίλιου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στην «Στοά του βιβλίου» Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο Αθήνα.
IMG_8179
Σε δύο κατάμεστες αίθουσες, λόγου και τέχνης , που αντανακλούσαν το τεράστιο ενδιαφέρον και την ανάγκη της κοινωνίας για ομιλίες.

Όλοι οι εκλεκτοί ομιλητές (αναφέρονται στην πρόσκληση) που προλόγισαν και μίλησαν για το βιβλίο, μας έδωσαν ελπίδα και αγάπη για τις δυσκολίες που βιώνουμε.

Ειδικά όμως την ομιλία του Πατέρα Φιλήμονα, του Αγιορείτη πνευματικού μας πατέρα, ο οποίος για μια ακόμη φορά με τον λόγο του μας έδωσε ένα αντίδωρο, την πνευματική τροφή και την ελπίδα που ο σύγχρονος άνθρωπος, μέσα από τις δυσκολίες που βιώνει, την έχει ανάγκη.

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε ότι το βιβλίο αυτό, θα αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο βιβλίο – οδηγό για τους επισκέπτες του Αγίου Όρους και μαζί με το λεύκωμα και την φωτογραφική έκθεση «Πνευματικές περιπλανήσεις» θα χρησιμεύει ως ένα παράθυρο για όσους δεν έχουν επισκεφτεί και ειδικά για τις γυναίκες που δεν μπορούν να το επισκεφτούν, αλλά μπορούν να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής τους μέσω των πλούσιων πληροφοριών και της ζωντανής φωτογραφικής αποτύπωσης και να γευτούν έστω και με τον τρόπο αυτό την Ιερότητα του.

Κλείνουμε με τα πάντα επίκαιρα λόγια του Αποστόλου Παύλου:

Όχι απλά να αγαπάτε, αλλά «επιδιώκετε την αγάπη», καθώς απαιτείται μεγάλος αγώνας για να την αποκτήσουμε.

Η αγάπη τρέχει γοργά και εξαφανίζεται, γιατί πολλά πράγματα του κόσμου τούτου την καταστρέφουν.

Ας την επιδιώκουμε, ας τρέχουμε συνεχώς από πίσω της, για να την κατακτήσουμε ,πριν προφτάσει να μας φύγει.

Οι Εκδόσεις Λίλιος είναι στην διάθεση σας για την πραγματοποίηση ανάλογων εκδηλώσεων αλλά και φωτογραφικών εκθέσεων, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος .

Σκοπός μας η γνωριμία του κόσμου με το Άγιον Όρος.

Τηλεφωνήστε μας στο 6932919869

Όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για την αγορά του βιβλίου ας μας τηλεφωνήσουν, 5 συνάνθρωποι μας θα το παραλάβουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Βίντεο με τις ομιλίες και την περιήγηση στην φωτογραφική μας έκθεση

http://systemdata.gr/archives/1404

IMG_8181
IMG_8180
Πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.