Ο ιερέας του Ωραιοκάστρου ενημερώνει τον κόσμο για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά

Ο ιερέας του ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου μέσω της σελίδας του ναού στο faceook,Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου,έκανε μια ανάρτηση για την δράση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Ωραιόκαστρο.
image
“Σχετικά με τη δράση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ενορία μας αλλά και σε όλη σχεδόν την επικράτεια, είμαστε ενήμεροι εδώ και αρκετό καιρό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πραγματοποιούμε ενημερώσεις σχετικά το θέμα (είχαμε κάνει μέσα στο 2015 σχετική εκδήλωση και θα κάνουμε κι άλλη προσεχώς). Σχετικά με τις αδειοδοτήσεις με τα σταντ, όταν ερωτήθηκαν, απάντησαν ότι τους έδωσε προφορική άδεια ένας αντιδήμαρχος του Ωραιοκάστρου. Ζήτησα ενημέρωση άμεσα από τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο την οποία ακόμη αναμένω. Πάντως τις επόμενες μέρες θα ζητήσω εκ νέου ενημέρωση.
Συνιστώ πλήρη αδιαφορία προς τα πρόσωπά τους (εν. των Μαρτύρων του Ιεχ.) και σε καμία περίπτωση άσχημη συμπεριφορά εναντίον τους.
π. Νικόλαος Μοναστηρίδης”
Το oraokastro24.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον αναφερόμενο αντιδήμαρχο και η απάντησή του ήταν ότι κάθε φορά που του γνωστοποιείται η δράση των Μαρτύρων του Ιεχωβά δραστηριοποιείται ανάλογα για την απομάκρυνσή τους και αυτό θα κάνει. Η ανάμιξή του σε οποιαδήποτε τέτοια δράση είναι ασύστολα ψεύδη,δήλωσε χαρακτηριστικά.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.