Ο καιρός για σήμερα.Δείτε που χρειάζονται αλυσίδες

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν οι οδηγοί που θα κινηθούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα της Ημαθίας (Σέλι / 3-5 Πηγάδια) και της Πέλλας (Βόρας – Καϊμάκτσαλαν) και συγκεκριμένα:
στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας / Σελίου, από το 19ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου,
στη Δημοτική Οδό Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών, από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό_κέντρο,
στη Δημοτική Οδό Νάουσας / Σελίου, από το 10ο χιλιόμετρο έως χιονοδρομικό κέντρο,
στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας / Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και
στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς, από το 7ο χιλιόμετρο έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.
Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

 Ο καιρός για  σήμερα 26/12/18

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοιας στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο και ενδεχομένως νωρίς το πρωί στη Χαλκιδική. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός και χαμηλές θερμοκρασίες. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί τοπικά ισχυρός παγετός.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 3 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 7, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 7 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 9, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 6, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 10 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 1 έως 6 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, με προοδευτική μικρή εξασθένιση, ενώ στα νότια πελάγη οι εντάσεις των ανέμων ενδέχεται να φτάσουν πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ, Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι στα ανοικτά θα στραφούν σε βόρειους μέτριους.

 Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις και αρκετό κρύο, ενώ τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.