Ο Ν. Μπάτος ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του

 

MPATOS

Χωρίς την παρουσία τελικά δημοσιογράφων θα πραγματοποιηθεί η αυριανή συνάντηση σε γνωστό bar restaurant της πόλης του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Νίκου Μπάτου με στελέχη της παράταξής του, προκαλώντας έτσι εικασίες για διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.

Ο επί 16 χρόνια δήμαρχος πρόκειται να ανακοινώσει τις προθέσεις του όσον αφορά στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο κ. Μπάτος επιθυμεί διακαώς την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές μετά την ήττα του από τον πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Σαραμάντο, ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που του ζητούν σύμπραξη με υποψήφιο δήμαρχο, που έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και στελέχη του κ. Μπάτου του έχουν δηλώσει τη στήριξή τους.

Πριν λίγο ο κ. Μπάτος εξέδωσε δελτίο τύπου όπου αναφέρει: «Οι αλλαγές και οι λύσεις στα ιδιαίτερα προβλήματα αυτού του τόπου, απαιτούν την ουσιαστική αλλά και την δυναμική παρουσία όλων μας. Η οριστική μορφή της δικής μας συμμετοχής θα συζητηθεί συλλογικά στην συγκέντρωση των στελεχών της παράταξης. Με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό θα ακουστούν όλες οι απόψεις, για μια από κοινού απόφαση η οποία και θα διαμορφώσει τον τρόπο της παρουσία μας στα κοινά του δήμου.»

Χρ. Κυρ.

 

karfitsa.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.