Ο Παντελής Σκαρλάτος πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Ο Παντελής Σκαρλάτος πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Ο Παντελής Σκαρλάτος γεννήθηκε το 1961 και ζει στο Ωραιόκαστρο από το 2003. Είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με συμπληρωματικές σπουδές και σεμινάρια στο Marketing και εξειδίκευση στην διαχείριση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Ακόμη είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ωραιοκάστρου Αν.α.σ.α
Απο τις χθεσινές  αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος ο Παντελής Σκαρλάτος.
Ο ίδιος δήλωσε:

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη για την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου και την ομόφωνη ανάδειξή μου, ως Πρόεδρο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η θέση αυτή με τιμά και μου δίνει το έναυσμα για θέσπιση και επίτευξη νέων στόχων που θα ενισχύσουν τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών για την ανάπτυξη των διμερών και εμπορικών συναλλαγών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.