Ο Παντελής Τσακίρης γενικός γραμμάτεας του Δήμου Ωραιοκάστρου;

τσακιρης 1Από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ενημερωθήκαμε ότι σύντομα ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα αποκτήσει γενικό γραμματέα. Το όνομα του δεν προκαλεί έκπληξη καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση που δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο βουλευτή της β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης Παντελή Τσακίρη. Μάλιστα οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και ο επίσημος διορισμός του

Λίγα λόγια για τον κύριο Τσακίρη:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Πήρε το πρώτο πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας και έπειτα στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο (μάστερ) στις Διεθνείς Σχέσεις.Παράλληλα με τα χρόνια των σπουδών ίδρυσε μαζί με τον αδελφό του Κώστα, την οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων.
Εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου το 2006. Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία το 2009, στη Β’ Θεσσαλονίκης. Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Εκλεγμένος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Εξέδωσε το νεανικό περιοδικό «Fresh Minds» και ίδρυσε το νεανικό φορέα «Ενεργή Δημοκρατική Ομάδα Νέων» και το φιλανθρωπικό σωματείο «Χρήστος Τσελεπίδης», στη μνήμη ενός φίλου του που χάθηκε πρόωρα.
Δεν μένει παρά να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος…
Εν αναμονή λοιπόν!!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.