Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. για το “μπλόκο” του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου  για το “μπλόκο” του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

«Υπάρχει μεγάλη πίεση να αγνοήσουμε την απαγόρευση. Σαν θεσμός και σαν σύλλογος δεν μπορούμε να πάρουμε το βάρος αυτής της απόφασης καθώς οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για όποιον το κάνει και δεν θα μπορούμε να τις θεραπεύσουμε», προσθέτει.
«Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης ήταν πολύ μεγάλος, δεν υπολογίζουν καθόλου την συμπρωτεύουσα, δεν είχαν την ευγένεια και την ευαισθησία να στείλουν κάποιον υπουργό να μιλήσουμε, όλο αερολογίες και ευχολόγια ακούσαμε από τον κ.Σκέρτσο. Ντροπή, ντροπή, ντροπή», τονίζει ο Βασίλης Ιακωβίδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.
«Μας πέταξαν σήμερα ένα ψίχουλο με το επίδομα, θέλουμε να δουλέψουμε, όχι επιδόματα και ελεημοσύνες. Προετοιμαστήκαμε για το άνοιγμα, κάναμε έξοδα, πώς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά;», αναρωτιέται.
«Από το λιανεμπόριο δεν κολλάει ο ιός, ήμασταν τρεις μήνες κλειστά στην παραλία γίνεται χαμός κάθε μέρα και τους πειράζει το λιανεμπόριο το οποίο πολεμάνε»,………..
ΙΑΚΩΒΊΔΗΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
«Δεν παίρνω καμία ευθύνη να προτρέψω κάποιον να ανοίξει παράνομα, εμείς θέλουμε να δουλέψουμε νόμιμα. Δεν θέλουμε ούτε click away, μόνο τα μεγάλα καταστήματα ευνοεί αυτό τα οποία κάνουν ότι θέλουν, εμάς μας έχουν πετάξει», καταλήγει.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.