Ο π.Ανδρέας Κονάνος γέμισε τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο,βίντεο

Ο π.Ανδρέας Κονάνος γέμισε τον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο

Με χαρά ανταποκρίθηκε ο π.Ανδρέας Κονάνος στο κάλεσμα των ιερέων του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου,π.Νικόλαο Μοναστηρίδη και π.Γεώργιο Ματθαιόπουλο, την Πέμπτη 13/6/19

Με την ίδια χαρά μαζεύτηκε και πλήθος κόσμου,περισσότερα απο 1200 άτομα, για να ακούσουν τον τόσο πνευματικό,ζωντανό λόγο του.

Η ομιλία του ιερέα είχε κεντρικό άξονα την οικογενειακή ευτυχία. Μια ευτυχία που δεν πρέπει να περιμένουμε οι άλλοι να μας προσφέρουν και εμείς να μένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και στους εγωισμούς μας.

Επικοινωνιακός,με φιλικό τόνο,διαπεραστικό γλυκό βλέμμα και χωρίς να λείψει λεπτό το χιούμορ καθ΄όλη την διάρκεια της ομιλίας του οι παρευρισκόμενοι τον παρακολουθούσαν απολαμβάνοντας τον. Σε χαρτάκια μαζεύτηκαν πολλές ερωτήσεις που ήθελε ο κόσμος να ακούσει την δική του συμβουλή. Ήταν πραγματικά πολλές και στάθηκε αδύνατον να απαντηθούν εκείνη την ώρα. Τις πήρε όλες όμως και υποσχέθηκε  οτι θα τις απαντήσει όλες μέσα απο τα ολιγόλεπτα βιντεάκια που ανεβάζει στο facebook και στο youtube.

Στο τέλος της ομιλίας του υπέγραψε όλα τα βιβλία του που προμηθεύτηκε το κοινό του με ένα χαμόγελο και έναν καλό λόγο.

 

Λίγα λόγια για τον πάτερ Ανδρέα Κονάνο 

Ο πατήρ Ανδρέας Κονάνος είναι ένας νέος ιερομόναχος, καθηγητής θεολόγος στα σχολεία της Ελληνικής Παιδείας και εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Αγίας Παρασκευής Αττικής. (Ο Ι.Ν. ανήκει στην Ἱερά Ἀρχιεπισκοπή Ἀθηνῶν).

Γεννήθηκε το 1970 στο Μόναχο της Γερμανίας από γονείς που κατάγονται από τα Ιωάννινα.

Το 1977 η οικογένεια του μετακόμισε στην Αθήνα.

Σπουδές :

– κλασικό Λύκειο στο Περιστέρι

– Θεολογία στην Αθήνα

Το 1999 χειροτονήθηκε διάκονος

Το 2000 χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος κι Αρχιμανδρίτης.

Ανέλαβε στην ενορία του φοιτητικές συναντήσεις, αγρυπνίες, ομιλίες, καθώς και διαλέξεις σε σχολές γονέων και πνευματικά κέντρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από το 2006 ως το 2013 μιλούσε στην εκπομπή “Αθέατα Περάσματα” στο ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία”.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αμερικής.

Ακολουθούν βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του:

Μέρος πρώτο:

Μέρος δεύτερο :

Μέρος τρίτο :

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.