Ο Π.Σκαρλάτος θέτει ερωτήματα “φωτιά” στην σημερινή διοίκηση-Ο δήμαρχος απαντά,βίντεο

Ωραιόκαστρο: Π.Σκαρλάτος “η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να συγκαλύψει προεκλογικές προσλήψεις της προηγούμενη διοίκησης”

Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18.11.19 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΝ.Α.Σ.Α Παντελής Σκαρλάτος μέσα απο την τοποθέτησή του των δέκα λεπτών έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη ως προς τις μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης προσπαθεί να συγκαλύψει προεκλογικές προσλήψεις της προηγούμενη διοίκησης.

Ζήτησε απο τον δήμαρχο να προβεί άμεσα στον δημοσιονομικό έλεγχο απο επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης σε όλες δημοτικές επιχειρήσεις για τις παρατυπίες,παρανομίες και οικονομικές ατασθαλίες. Μετά το πέρας των 15 ημερών θα το πράξει η παράταξή του.

Έθεσε το θέμα της καύσης απορριμμάτων στην δυτική Θεσσαλονίκη,τα λατομεία στον ορεινό όγκο Ωραιοκάστρου και το θέμα των νεροκλοπών που βγάζουν ζημιογόνο το ταμείο του δήμου.Αναφέρθηκε σε λύματα ιδιωτών που δέχεται ο βιολογικός του δήμου Ωραιοκάστρου και ζήτησε να απαντηθεί αν πληρώνουν οι ιδιώτες και αν αν ναι που πάνε αυτά τα χρήματα.

Την παρουσίαση της πλήρης εικόνας των μεταναστών που φιλοξενούνται στα διοικητικά όρια του δήμου Ωραιοκάστρου και το αν είναι το Ωραιόκαστρο είναι στόχος προορισμού νέων μεταναστών θέσε ως ερώτημα στον δήμαρχο.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου απάντησε σε όλα τα ερωτήματα του Παντελή Σκαρλάτου :

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.