Ο Σαλπιγγίδης ξανά κοντά στην ΕΛΠΙΔΑ

Έχοντας αποδείξει ουκ ολίγες φορές την ευαισθησία του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προέβη σε μία ακόμα κίνηση με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που δίνουν σε καθημερινή βάση τη δική τους μάχη. Όχι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στο γήπεδο της ζωής.
σαλπιγγιδης
Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ χάρισε 15 (!) φανέλες από την προσωπική του συλλογή στο Charity Idols, μεταξύ αυτών μία φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μία εμφάνιση της Κράσνονταρ και μία της Καμπάλα.

Αυτές, θα τεθούν σύντομα σε δημοπρασία και τα έσοδα θα δοθούν σύμφωνα με την επιθυμία του “Σάλπι” προς ενίσχυση των συλλόγων Συνδρόμου Down, Σπαστικών Βορείου Ελλάδας και Ελπίδα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
ll
Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Σαλπιγγίδης φέρει τον τιμητικό τίτλο του πρεσβευτή του Charity Idols, “όντας ένας από τους πρώτους αθλητές που έσπευσε να στηρίξει το έργο μας, δέχθηκε άμεσα και με χαρά την πρόταση μας να γίνει πρεσβευτής του οργανισμού μας και να μας εκπροσωπεί όπου χρειάζεται” όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του φιλανθρωπικού οργανισμού.

πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.