Ο σεβασμιώτατος Βαρνάβας στου Γ’ χαιρετισμούς χειροθέτησε δυο μαθητές

Στους Γ’ χαιρετισμούς χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας σήμερα Παρασκευή 13/2/15 στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα
συμβούλεψε,οτι στους θυμωμένους καιρούς που διανύουμε η μόνη σωτηρία μας,ειναι η ταπείνωση, η ταπείνωση που μας δείξε ο Χριστός με την γέννηση και την σταύρωση Του. “Αλαζονεία-έπαρση-εγωισμός ειναι η ασθένεια της εποχής μας” είπε και “η μόνη θεραπεία μας ειναι η ταπείνωση”.
Επισήμανε την θλιβερή πλευρά της αποξένωσης των ανθρώπων των τελευταίων χρόνων,αποξένωση σε βαθμό που να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια ποσό δε να επικοινωνήσουμε ψυχικά ακόμη και με τα μέλη της οικογένειας μας.
Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς την δημοτική αρχή γιατι πληροφορήθηκε οτι τους προσεγγίζουν μάρτυρες του Ιεχωβά για να δημιουργήσουν στο Ωραιόκαστρο το δικό τους σημείο συνεύρεσης.
Μεγάλη συγκίνηση ένιωσε όλο το εκκλησίασμα όταν ο σεβασμιότατος χειροθέτησε αναγνώστες δυο μαθητές της Γ’ Λυκείου του τόπου μας,τον Σοφοκλή και τον Μιχάηλ.
image
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.