Ο υπ. δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης

Ο υπ. δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Σκαρλάτος σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης

Παντελής Σκαρλάτος υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου στις εκλογές στις 8/10/2023 με δημοτική παράταξη “αν.α.σ.α”

Ο Παντελής Σκαρλάτος οραματίζεται έναν δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών με κοστολογημένες προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα της πόλης.
Μας εξηγεί απο που θα προκύψουν τα έσοδα.

Γιατί να ψηφίσω Παντελή Σκαρλάτο;

Βιογραφικό του Παντελή Σκαρλάτου:

Ο Παντελής Σκαρλάτος  γεννήθηκε το 1961, είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά
Είναι οικονομολόγος, Πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Μεταπτυχιακές σπουδές  στο Marketing και στην διαχείριση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το 1989 ίδρυσε την Οικονομοτεχνική ΕΠΕ (https://www.economotechniki.gr)  της οποίας παραμένει  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στο εξαγωγικό marketing κυρίως για εταιρίες τροφίμων και παρέχει τεχνική βοήθεια σε Υπουργεία, Οργανισμούς Δημοσίου, Δήμους και Δημοτικές επιχειρήσεις κυρίως σε θέματα διαρθρωτικής ανάπτυξης και μάνατζμεντ.

Δραστηριοποιείται  επιχειρηματικά   στη Ρωσική Ομοσπονδία, τη Λευκορωσία, το  Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν από το 2004 έχοντας υλοποιήσει δεκάδες έργα προώθησης αγροτικών προϊόντων για Ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και για Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς: π.χ, για τις εταιρίες ΔΕΛΚΩΦ ΑΕ, Πρωτοφανούσης ΑΕ, Ελαίς-Unilever ΑΒΕΕ, Δουμπιά-Μαλαματίνα ΑΕ, Κουρέλας ΑΕ κλπ και τους Οργανισμούς Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, Αγροτικός Συνεταιρισμός Βέροιας, Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Αγροτικός Αμπελουργικός Συνεταιρισμός ΒΑΕΝΙ Νάουσας, Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, Παναγροτικός Συνεταιρισμός Κύπρου, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης κλπ.)

Έχει να επιδείξει έντονη κοινωνική  δραστηριότητα

  • Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του τμήματος «601 της Κωνσταντινούπολης Βόσπορος», το οποίο παράλληλα με το κοινωνικό έργο της AHEPA προωθεί τις δράσεις και στηρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.
  • Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στο οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος από το 1998 έως 2008 με την παράταξη ΔΗΚΙΟ.
  • Μέλος επιτροπής Παρακολούθησης και αξιολόγησης του προγράμματος INTERREG στο ΥΠΕΘΟ, ως εκπρόσωπος του Οικονομικού επιμελητηρίου.
  • Μέλος της επιτροπής του οικονομικού επιμελητηρίου για τον νόμο «Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Φορέα»,
  • Μέλος Ομάδων Εργασίας της Ευρωπαϊκή Επιτροπής που  για την προώθηση Ευρωπαϊκών προϊόντων(2003-μέχρι σήμερα).
  • Σύμβουλος σε Δήμους για την Διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από το 1989
  • Αξιολογητής του Υπουργείου Ανάπτυξης για τον Αναπτυξιακό Νόμο.
  • Επικεφαλής της Αντιπολιτευτικής Παράταξης «ΑΝΑΣΑ» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου (Στις Ελληνικές Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 διεκδίκησε με την Παράταξή του τη Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου)
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.