Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOP NEWS Ο 12χρονος Πέτρος με νεφρική ανεπάρκεια ευχήθηκε να κάνει προπόνηση με τον...

Ο 12χρονος Πέτρος με νεφρική ανεπάρκεια ευχήθηκε να κάνει προπόνηση με τον Γιάννη Αντετοκούμπο – Και έγινε! (βίντεο)

Ο γλυκός Πέτρος είναι ένα ντροπαλό, μα τόσο καλοσυνάτο αγόρι! Οι φωτογραφίες που μας έστελνε κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, μάς έκαναν να τον λατρεύουμε κάθε φορά όλο και περισσότερο. Μας χαμογελούσε δειλά και μας δήλωνε έτσι την υπομονή, μα και την προσμονή του, ώσπου να εκπληρωθεί η ευχή του!

Ο Πέτρος παίζει καθημερινά μπάσκετ στον κήπο του. Είναι κατασταλαγμένος ότι αυτό είναι το άθλημα που του ταιριάζει. Λόγω της μεγάλης αγάπης του για το μπάσκετ, η ευχή του ήταν να συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τον θαυμάζει για όσα έχει πετύχει και αποτελεί πρότυπο για εκείνον.

Έτσι, όταν έφτασε ο καιρός που ο παγκόσμιος πρωταθλητής – πλέον – Γιάννης επιβεβαίωσε τη συνάντηση, η μαμά Τίνα έγινε η συνεργός μας και μας τροφοδοτούσε συνεχώς με υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο του Πέτρου, μα και αισιοδοξία και αγάπη με τα γλυκά της λόγια.

Η ημερομηνία της συνάντησης ήταν κοντά και ξεκίνησε με τη διαμονή σε ένα όμορφο ξενοδοχείο και γεύματα που πλησίαζαν «εντελώς τυχαία» τα αγαπημένα του Πέτρου! Φτάνοντας στην Αθήνα, ο μπαμπάς Σάββας, ο Πέτρος και ο αδερφός του είχαν μαζί τους όλα τα απαραίτητα: τη μπασκετική φανέλα που του είχαμε κάνει δώρο, έναν μαρκαδόρο για υπογραφή και full ένδυση Greek Freak! Ανάμεσα στα 3 παιδιά που θα συναντούσε ο Γιάννης, ο Πέτρος ήταν ο πρώτος! Ο Γιάννης με πολλή αγάπη υπέγραψε τη φανέλα και το βιβλίο του Πέτρου, μα άλλο ήταν αυτό που τράβηξε το βλέμμα του: τα παπούτσια της σειράς που είναι αφιερωμένα σε εκείνον. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, έσκυψε και με μία κίνηση ματ υπέγραψε τα παπούτσια του Πέτρου! Η κίνηση ήταν μοναδική. Ο πρωταθλητής, ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή του κόσμου, χωρίς να το σκεφτεί, έσκυψε μπροστά σε ένα παιδί και διπλώθηκε στα δύο για να υπογράψει! Ο θαυμασμός μας για τον Γιάννη πολλαπλασιάστηκε και η εκτίμησή μας εκτοξεύθηκε στα ουράνια!

Η χαρά του Πέτρου ήταν τεράστια! Λίγο μετά την εκπλήρωση της ευχής, και καθώς γευματίζαμε, μία μεγάλη έκπληξη μάς περίμενε: ο Πέτρος άνοιξε τον πρώτο του προσωπικό λογαριασμό στα social media με μοναδική φωτογραφία αυτή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα