Ο Bryan Cranston θα παίξει σε sci-fi σειρά βασισμένη σε ανθολογία του Philip K Dick!

[ad_1]

Αυτά είναι εξαιρετικά νέα. Η επιστροφή του Bryan Cranston στην τηλεόραση μετά το Breaking Bad θα γίνει με μία sci-fi σειρά που θα προβληθεί από το Channel 4 και η οποία θα στηθεί επάνω σε κείμενα του θρύλου του sci-fi, Philip K Dick. Πρόκειται για την ​Electric Dreams: The World of Philip K Dick, μία πολύ φιλόδοξη τηλεοπτική ανθολογία που χωρίζεται σε 10 επεισόδια και η οποία θα βουτήξει στο μοναδικό κόσμο του συγγραφέα. Το ακόμα καλύτερο; Executive producer θα είναι ο Cranston, μαζί με τον showrunner του Battlestar Galactica, Ronald D Moore, που θα προσαρμόσει τα κείμενα!

Walter White (Bryan Cranston) - Breaking Bad _ Season 5b _ Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

Όπως δήλωσε ο Cranston “είναι ένα ηλεκτρικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα” και είναι φυσικά ενθουσιασμένος που θα δουλέψει επάνω στο έργο του master του sci-fi και όχι μόνο. Ο Moore από την άλλη δήλωσε παλιός fan της δουλειάς του Dick και θεωρεί τιμή του που θα είναι μέλος αυτής της σειράς.
Οι ιστορίες του Dick αποτελούν έναν πραγματικό θησαυρό από τον οποίο καλλιτέχνες και καλλιτέχνες έχουν αντλήσει έμπνευση εδώ και δεκαετίες. Δεν ξέρεις από να αρχίσεις και που να τελειώσεις για κάποιον που έδωσε την κεντρική ιδέα για να γυριστούν φιλμ όπως τα Blade Runner (1982) και Total Recall (1990). Σίγουρα το project υπόσχεται παρά πολλά από την πρώτη στιγμή που βγήκε προς τα έξω και η προσμονή για την πρεμιέρα μόλις ξεκίνησε!
Το ​Electric Dreams θα προβληθεί στο Channel 4 στην Βρετανία και τη διανομή παγκοσμίως θα την κάνει η Sony Pictures Television.

The post Ο Bryan Cranston θα παίξει σε sci-fi σειρά βασισμένη σε ανθολογία του Philip K Dick! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.