Ο Cyborg θα είναι ο σούπερ ήρωας κλειδί της Justice League

[ad_1]

Τα δύο κινηματογραφικά “Universe”, MCU και DCEU βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους και σκορπάνε με κάθε κυκλοφορία ή υπόνοια κυκλοφορίας ρίγη συγκινήσεων στους πιστούς των comics, όχι πως και οι υπόλοιποι πάνε πίσω. Κάθε project πέφτει στο τραπέζι και αναλύεται από τους fans μέχρι να βρεθούν όλα τα επιμέρους στοιχεία του αλλά και όσα το ενώνουν με τους τριγύρω σούπερ ήρωες. Είναι ένα τεράστιο παζλ που το κάθε κομμάτι έχει τη σημασία του και φαίνεται πως τα φώτα αυτές τις μέρες πέφτουν επάνω σ’ αυτό του Cyborg που αναμένεται να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικός για το Justice League φιλμ απ’ όσο ίσως πιστεύουν ορισμένοι.

Screen Shot 2017-02-08 at 11.14.23 PM

Στο τελευταίο τεύχος του Total Film Magazine γράφτηκαν αρκετά για το ρόλο του Cyborg που θυμίζουμε ξεκίνησε την κινηματογραφική του πορεία από το σύντομο πέρασμα στο Batman v Superman. Εκεί η ζωή του σώθηκε την τελευταία στιγμή από την κίνηση του πατέρα του να… λιώσει ένα “Mother Box” επάνω του, έτσι τώρα που ο Steppenwolf πλησιάζει στη Γη για να πάρει στα χέρια του και τα τρία “Mother Boxes”, αυτομάτως ο Cyborg θα γίνει στόχος του villain και κατ’ επέκταση θα αποτελέσει μέλος κλειδί της Justice League ομάδας. Αυτή η θεωρία που συνδέει τον Cyborg με τον Steppenwolf εμφανίστηκε από τη στιγμή που ο κόσμος είδε την “deleted scene” από το Batman v Superman με τον Lex Luthor και τον villain. To να σκοτωθεί ο Cyborg θα είναι λίγο δύσκολο αφού θα ακολουθήσει το σόλο φιλμ του ήρωα και ο Ray Fisheris έχει μέλλον ακόμα στο ρόλο, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι εκπλήξεις και τι νεκραναστάσεις μπορεί να προκύψουν.
Ο Cyborg θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο DCEU με το Justice League του Zack Snyder που αναμένεται στην Αμερική στις 17 Νοεμβρίου του 2017. Και από εκεί και πέρα έχουμε καιρό.

The post Ο Cyborg θα είναι ο σούπερ ήρωας κλειδί της Justice League appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.