Ο Ryan Gosling εξηγεί το χαμόγελο με τη γκάφα των Όσκαρ που έγινε viral!

[ad_1]

Ο Ryan Gosling πρόσφατα σε δηλώσεις του προσπάθησε να εξηγήσει το μυστηριώδες και ενστικτώδες χαμόγελο όταν αποκαλύφθηκε η γκάφα κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ. Ο ηθοποιός, σε μια φωτογραφία απεικονίζεται να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια του, καθώς αποκαλυπτόταν ότι η ταινία που συμμετείχε λανθασμένα είχε ανακοινωθεί πως κέρδισε το βραβείο. Να σημειωθεί ότι το χαμόγελο αυτό του Gosling έγινε viral στο Διαδίκτυο, μαγνητίζοντας την προσοχή του κόσμου, με κάποιους να το αντιπαραβάλουν με την τρομοκρατημένη αντίδραση της παραγωγής και των ηθοποιών του La La Land.

1954

Αλλά ο ηθοποιός, όπως εξηγεί, απλά εξέφραζε την ανακούφισή του για το γεγονός ότι η διακοπή επί σκηνής που έλαβε χώρα, δεν οφειλόταν σε κάποιο σημαντικότερο γεγονός. Συγκεκριμένα ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρει: «Έβλεπα το πλήθος να έχει μια έντονη αντίδραση πανικού, νόμιζα ότι κάποιος είχε πάθει κάτι. Πίστευα ότι υπήρχε ένα περιστατικό όπου κάποιος έχριζε πρώτων βοηθειών, είχα αυτό το κακό σενάριο στο μυαλό μου. Έπειτα, άκουσα ότι η ταινία Moonlight κέρδισε το βραβείο και ανακουφίστηκα, κάτι που με έκανε να αντιδράσω με αυτό το χαμόγελο».

Υπενθυμίζουμε ότι το Moonlight καθυστερημένα αναδείχθηκε νικητής, έπειτα από μια γκάφα, κατά την οποία η Faye Dunaway, ανακοίνωσε λανθασμένα ότι το La La Land είχε κερδίσει το βραβείο. Εικάζεται ότι στον Warren Beatty, ο οποίος παρουσίαζε την τελετή με την Faye Dunaway, είχε δοθεί ο λανθασμένος φάκελος από αντιπροσώπους της PricewaterhouseCoopers, της εταιρείας που επιβλέπει τη διαδικασία της ψηφοφορίας των Όσκαρ. Ο επικεφαλής της τελετής, Cheryl Boone Isaacs ανακοίνωσε λίγο αργότερα ότι στους Brian Cullinan και Martha Ruiz της PWC απαγορεύθηκε να συμμετάσχουν σε μελλοντική τελετή των Όσκαρ.

The post Ο Ryan Gosling εξηγεί το χαμόγελο με τη γκάφα των Όσκαρ που έγινε viral! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.