“ΟXI δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου”

“ΟXI δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου”

Μεγάλη ταραχή και αναστάτωση προκάλεσε η διαστρέβλωση της πραγματικότητας στην οικογένεια που ζει το δικό της δράμα, που έχασαν την κόρη τους απο ένα τραγικό ατύχημα,δείτε σχετικά εδώ.
Αναφερόμαστε στην απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε στις 11 Μαΐου στο Νταμάρι Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στην περιοχή Παλαιοκάστρου όπου 67χρονος προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του,δείτε αναλυτικά εδώ.

Στο oraiokastro24, δηλώθηκε εκ μέρους του πατέρα της άτυχης κοπέλας, ότι ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο συμβάν και πως είναι καλά στην υγεία του. Παρακαλεί πολύ δε ,για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας όλων όσων έμπλεξαν τις δύο ιστορίες και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του σε αντίθετη περίπτωση.

“ΟXI δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εχθές εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου.
Κάποιοι οι οποίοι θέλουν να χαρακτηρίζονται ρεπόρτερ χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τα στοιχεία, πέφτοντας στην παγίδα της πρωτιάς του άμεσου ρεπορτάζ έκαναν ένα ολέθριο λάθος,χωρίς να αντισταθμίσουν τις τραγικές συνέπειες αυτής τους της πράξης . Διέρρευσαν λανθασμένα στον τύπο, χωρίς να τους δοθεί η σχετική άδεια, ότι ο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα της κόρης μου. Παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Παρακαλώ να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια μου.

Παραλίγο τραγωδία στο Ωραιόκαστρο- Απόπειρα αυτοκτονίας στο νταμάρι

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο – Βρέθηκε νεκρή 20χρονη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.