Πάμε σινεμά; Νέο αναλυτικό πρόγραμμα θερινού κινηματογράφου Ωραιοκάστρου

Πάμε σινεμά; Νέο αναλυτικό πρόγραμμα θερινού κινηματογράφου Ωραιοκάστρου

Τριήμερο 22 έως 24 Ιουνίου

Οι Αταίριαστοι

(Γαλλική κωμωδία)

_____________________________________

Δευτέρα 22/06 – 21:15

Τρίτη 23/06 – 21:15

Τετάρτη 24/06 – 21:15

Πλοκή: Ο «κολλημένος» ψυχίατρος Ρομέν παθιάζεται με τον νέο ασθενή του, Λιό Μιλάν, που υποστηρίζει ότι είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος διεθνής κατάσκοπος, με το κωδικό όνομα «Λιοντάρι». Κι ενώ όλο αυτό μοιάζει με μια απλή τρέλα, όταν η μνηστή του Ρομέν απαγάγεται μπροστά στα μάτια του, όπως ακριβώς το «λιοντάρι» προέβλεψε, ο ψυχίατρος συνειδητοποιεί ότι ο «τρελός» είναι ο μόνος που γνωρίζει το τι συμβαίνει, και ίσως ο μόνος που έχει τις ικανότητες να τη διασώσει. Έτσι, ο Ρομέν βοηθάει τον Λιό να δραπετεύσει από την κλινική, και μαζί εξορμούν σε μια φρενήρη καταδίωξη ανά το Παρίσι ώστε να σώσουν τη Λουίζ, αλλά και την κεντρική τράπεζα της Γαλλίας από τη ληστεία του αιώνα.

Τετραήμερο 25 έως 28 Ιουνίου

Sonic: Η Ταινία

(μεταγλωττισμένο)

_____________________________________

Πέμπτη 25/06 – 21:15

Παρασκευή 26/06 – 21:15

Σαββάτο 27/06 – 21:15

Κυριακή 28/06 – 21:15

Πλοκή: Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

Διήμερο 29 και 30 Ιουνίου

Μάντεψε ποιός ήρθε για τα  γενέθλια σου

(Γαλλική κομεντί)

_____________________________________

Δευτέρα 22/06 – 21:15

Τρίτη 23/06 – 21:15

Πλοκή: Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στην νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας που γίνεται 70 χρονών. Είναι όλοι εκεί: η μητέρα, ο πατέρας καθώς και οι δυο γιοι τους, ο ένας με την γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και ο άλλος με την καινούργια του φίλη από την Αργεντινή, οι οποίοι έχουν φέρει μαζί και μια κάμερα για να καταγράψουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πάρα πολύ καιρό να δουν…

“Cine Ωραιόκαστρο”

Στην οδό Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, στο Ωραιόκαστρο, εντός του Εμπορικού Κέντρου «Castle Mall» (δίπλα στο κέντρο διασκέδασης Rose Garden), λειτουργεί θερινός κινηματογράφος 220 θέσεων. Η προβολή πραγματοποιείται από υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα της Ιαπωνικής NEC, ενώ διατίθεται σύγχρονο σύστημα τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) της Eyes3Shut με ενεργά γυαλιά, που υπόσχεται άριστη κινηματογραφική εμπειρία.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο τηλέφωνο 2310200912.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.