Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα “Φιλαράκια”

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα “Φιλαράκια”

Ο Μάθιου Πέρι, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τα «Φιλαράκια» και τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ», πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον οποίο η αστυνομία του Λος Άντζελες εντόπισε αναίσθητο στο τζακούζι του σπιτιού του.

Ο Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι  ήταν Αμερικανός-Καναδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Περισσότερο γνωστός είναι για τον ρόλο του στη δημοφιλέστατη σειρά NBC, Τα Φιλαράκια, ως Τσάντλερ Μπινγκ, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως και το 2004. Ενώ το 2006, συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική ταινία The Ron Clark Story. Παράλληλα και έως το 2007, πρωταγωνίστησε στη σειρά Studio 60 on the Sunset Strip.

Εκτός από την τηλεόραση έχει συμμετάσχει και σε αρκετές ταινίες όπως στο Fools Rush In (Και μετά ήρθε ο έρωτας, 1997), το The Whole Nine Yards (Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας, 2000) και το 17 Again (17 ξανά, 2009). Το 2010, συμμετείχε για πρώτη φορά ως ηθοποιός φωνής στο βιντεοπαιχνίδι Fallout: New Vegas. Το 2011, συνδημιούργησε και συνέγραψε το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς Mr. Sunshine, το ίδιο (εκτός από το σενάριο), έκανε και στη σειρά The Odd Couple, στην οποία πρωταγωνιστούσε.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.